UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MERVE BOLUĞUR KARİYERİNİ MÜSTAKBEL EŞİ MURAT DALKILIÇ'A TESLİM ETTİ!..

MERVE BOLUĞUR KARİYERİNİ MÜSTAKBEL EŞİ MURAT DALKILIÇ'A TESLİM ETTİ!..

MERVE BOLUĞUR KARİYERİNİ MÜSTAKBEL EŞİ MURAT DALKILIÇ'A TESLİM ETTİ!..

Merve Boluğur, henüz nikah masasına oturmadan kariyer planlamasını müstakbel eşi Murat Dalkılıç’a bıraktı. Ünlü oyuncu, 10 yıldır menajerliğini yapan kuzeni Tuba Taçan ile yollarını ayırıp Dalkılıç’ın menajeri ile anlaştı.

24 Ağustos’ta ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Merve Boluğur, henüz imzayı atmadan tüm kariyer planlamasını müstakbel eşine teslim etti. Evlilik için gün sayan ünlü çift, hayatlarını birleştirmeden önce menajerlerini birleştirdi.

10 YILDIR YANINDAYDI

Boluğur, şöhret basamaklarını çıkarken hep yanında olan ve 10 yıldır menajerliğini yürüten kuzeni Tuba Taçan’dan ayrılıp, Dalkılıç’ın menajeriyle anlaştı.

AĞABEYİNE YOL AÇTI

Kıvanç Tatlıtuğ’un ağabeyi Cem Tatlıtuğ, hem kardeşine hem de birçok oyuncuya menajerlik hizmeti veriyor.

MALİ İŞLERİNİ AĞABEYİ YÜRÜTÜYOR

Pop müziğin efsanevi ismi Sezen Aksu da iş konusunda ailesinden vazgeçmeyen-lerden... Minik Serçe’nin bütün mali işlerini erkek kardeşi Nihat Yıldırım yapıyor. ‘SN’ isimli bir müzik şirketi olan Yıldırım, ablasının yer aldığı organizasyonları da yürütüyor.

MERVE’NİN AKSİNE KAN BAĞINA GÜVENİYOR 

Pop müziğin sevilen ismi Murat Boz ise menajerliğini kuzeninden alan Merve Boluğur’un aksine tüm işlerini yakın kan bağı olan ağabeyi Ali Boz’a emanet etti.

Ünlü şarkıcı, maddi ve manevi olarak en çok ağabeyine güvenebileceğini belirtti. Murat Boz gibi sanat dünyasında birçok ünlü isim de her işini kardeşine emanet ediyor.

Bugün

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMERVE BOLUĞUR  MURAT DALKILIÇ