UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SÜRPRİZ BİR BİRLİKTELİK DAHA! ÜNLÜ İSMİN GİZEMLİ BİRLİKTELİĞİ GÜN YÜZÜNE ÇIKTI!..

SÜRPRİZ BİR BİRLİKTELİK DAHA! ÜNLÜ İSMİN GİZEMLİ BİRLİKTELİĞİ GÜN YÜZÜNE ÇIKTI!..

SÜRPRİZ BİR BİRLİKTELİK DAHA! ÜNLÜ İSMİN GİZEMLİ BİRLİKTELİĞİ GÜN YÜZÜNE ÇIKTI!..

"...Artık ne Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığı'nı geçen yıl bırakan Ünal Bey spor adamı, ne de Birsu Eren spor spikeri... Ayrıca halen eski görevlerine devam etseler bile; hangi spiker, hangi yönetici ile bayram sabahını birlikte geçirir!!!"

Sabah'tan Bülent Cankurt'un bugünkü yazısı bir hayli gürültü koparacağa benziyor...

İşte bomba bir iddianın kaleme alındığı o yazı:

Sevgili oldukları tescillendi

Ünal Aysal; bayramın ilk gününü, 32 yıl aynı yastığa başkoyduğu ve şimdiki eşi Fanny Aysal için 2008'de boşandığı Ahu Aysal'ın evinde, kızları ve torunları ile geçirmişti. Ex eşi Ahu Hanım'ın Bodrum Gündoğan'daki evine bayramlaşmaya giden ve ardından da hep birlikte Ahu Hanım'ın yatına geçen Ünal Bey'in botundaki meçhul güzel merak uyandırmıştı. Meçhul güzeli, Ünal Bey'in Yunan eşi Fanny Hanım sananlar bile oldu. Doğrusunu benden öğrenin; bottaki güzel, Ünal Bey'in bir dönem adının aşk dedikodularına karıştığı eski spor spikeri Birsun Eren'miş.

YAKINLIĞIN SEBEBİ SPOR DEĞİLMİŞ

Geçen yıl, Ünal Bey ile onu 71 yaşında baba yapan Yunan eşi Fanny Hanım'ın evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulmuştu. Aynı dönemde, Ünal Bey ile spor spikeri Birsu Eren'in sevgili olduklarına dair iddialar da ortaya atılmıştı. Ünal Bey, "Ben spor adamıyım, Birsu da spor spikeri; yakınlığımız sadece bundan ibaret" diyerek iddiaları reddetmişti. Artık ne Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığı'nı geçen yıl bırakan Ünal Bey spor adamı, ne de Birsu Eren spor spikeri... Ayrıca halen eski görevlerine devam etseler bile; hangi spiker, hangi yönetici ile bayram sabahını birlikte geçirir!!! 

Sabah / Bülent Cankurt

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÜnal Aysal  Birsu Eren