UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

4.ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE AMY WINEHOUSE SERGİSİ TÜRKİYE’ DE AÇILIYOR!..

4.ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE AMY WINEHOUSE SERGİSİ TÜRKİYE’ DE AÇILIYOR!..

4.ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE AMY WINEHOUSE SERGİSİ TÜRKİYE’ DE AÇILIYOR!..

Genç yaşta yaşamını yitiren İngiliz şarkıcı Amy Winehouse, ölümünün 4’üncü yıldönümünde Antalya’nın Kaş İlçesi’nde sergiyle anılacak.

Türk ressamlar Ceylan Mutlu, Nurgül Dökmeciler ve Rüzgar Fidan, 23 Temmuz 2011 tarihinde evinde ölü bulunan İngiliz şarkıcı Amy Winehouse’un ölüm yıldönümü dolayısıyla resim sergisi açacak. Amy Winehouse’un 36 portresinden oluşacak sergi Kalkan Kültürevi’nde açılacak. Sergi, 23 Temmuz- 10 Ağustos tarihleri arasında açık kalacak.

Sergiyle ilgili açıklama yapan Kalkan Kültürevi Koordinatörü Özer Ulukaya, “Amy Winehouse’u ölümünün 4’üncü yılında nüfusunun 3’te 1’i İngilizlerden oluşan Kalkan’da muhteşem bir sergiyle anacağız. 23 Temmuz’da Kalkan Kültürevi’nde özellikle porteleriyle ünlü Türk 3 ressam İngiliz sanatçıyı hayranlarıyla buluşturacak.

Sanatçılarımız, sergiden elde edilen gelirin bir bölümünü, merkezi İngiltere’de bulunan ve ailesinin gençleri alkol ve uyuşturucudan korumak için mücadele amacıyla kurdukları Amy Winehouse Vakfı’na bağışlayacak. Sergi, Amy Winehouse Vakfı tarafından da destekleniyor. Bundan sonra bu sergimizi Londra’da gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERamy winehouse  sergi  türkiye