UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EMEL SAYIN İZMİR FUARI'NDA NOSTALJİK GAZİNODA SAHNEYE ÇIKIYOR!..

EMEL SAYIN İZMİR FUARI'NDA NOSTALJİK GAZİNODA SAHNEYE ÇIKIYOR!..

EMEL SAYIN İZMİR FUARI'NDA NOSTALJİK GAZİNODA SAHNEYE ÇIKIYOR!..

Emel Sayın artık nostaljik olan İzmir Fuarı  gazino sahnesini  tekrar canlandırmak için kolları sıvadı. Sanatçı 20 Ağustos gecesi vereceği konserde eski fuar gazinosu günlerine dönecek.

Her yıl İzmir’de fuar zamanı konser  vermeyi  adeta  geleneksel hale getiren Emel Sayın, bu yıl da fuarın tek assolisti olmaya hazırlanıyor. En son 1992 yılında İzmir Fuarı “Lunapark  Gazinosu” nda İbrahim Tatlıses’in de olduğu büyük bir kadro ile fuar gazinosunda assolist  unvanı  ile sahne alan sanatçı, o yıldan sonra İzmir’de tek başına pek çok konserler vermişti.

Bu yıl “İzmir Fuarı Gazino Günleri Nostaljisi” adı altında sahneye çıkmaya hazırlanan sanatçı 20 Ağustos  gecesi  Fuar Açık Hava Tiyatrosu’nda sahneye çıkacak. Fuar gazinolarını hatırlatacak bir sahne dekoru içinde sahne alacak olan sanatçı fuar günlerini hatırlatacak sürprizlere de yer verecek. 

Konseri   için özel kıyafetler diktiren sanatçı “İzmir fuarında en çok sahne alan bir kaç sanatçıdan biriyim. İzmir Fuarı gazinoları muazzam, müthiş bir olaydı. O büyülü atmosferleri  yıllarca çok sık yaşadım. Çeşitli gazinolarda sahneye çıkan ve birbirlerine rakip müthiş kadrolar  vardı. En son İbrahim Tatlıses ile büyük bir kadroda assolist olarak sahneye çıktım. O günleri oturup yazsam şöyle kalın bir kitap olur” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERemel sayın  izmir  fuar  konser  nostalji