UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ORMANDA ÇIKAN YANGINDA VÜCUDUNUN BÜYÜK BÖLÜMÜNDE YANIK OLUŞAN ATLET, SEVGİLİSİYLE NİŞANLANDI!..

ORMANDA ÇIKAN YANGINDA VÜCUDUNUN BÜYÜK BÖLÜMÜNDE YANIK OLUŞAN ATLET, SEVGİLİSİYLE NİŞANLANDI!..

ORMANDA ÇIKAN YANGINDA VÜCUDUNUN BÜYÜK BÖLÜMÜNDE YANIK OLUŞAN ATLET, SEVGİLİSİYLE NİŞANLANDI!..

Kimberley Ultra Maratonu sırasında çıkan orman yangınında vücudunun yüzde 60'ından fazlası yanan atlet Turia Pitt ve beraber olduğu erkek arkadaşı Michael Hoskin nişanlandı. Geçirdiği ameliyatlar sonrasında tekrar hayata tutunan, birçok gönüllülük işinde yer alan ve tüm dünyaya ilham veren Pitt, kendini aşkla alt üst olmuş hissettiğini söyledi.

Women Weekly dergisine kapak olan, Çin Seddi’ne tırmanarak topladığı bağışla tüm dünyaya ilham veren Pitt ve sevgilisi Michael Hoskin nişanlandı.

"ALT ÜST OLDUM"

Pitt verdiği röportajda duygularını şöyle dile getirdi. "Kendimi aşkla alt üst olmuş hissediyorum. Michael benim hayat arkadaşım. Onu yıllardır tanıyorum ve kendimi bildim bileli evlilik hakkında konuşuyoruz ve sonunda sürpriz bir teklifte bulundu." Çift şimdi evlilik hazırlıkları yapıyor.

2011’de yaşadığı elim kaza sonrası hayata sıkı sıkıya tutunan 26 yaşındaki Pitt, gelişmemiş ülkelerde ihtiyacı olan insanların estetik ameliyat olabilmelerine olanak sağlayan bir yardım kuruluşuna bağış toplayabilmek için yollara düşmüş ve kendini bu işe adamıştı.

Batı Avustralya eyaletinde 2011 yılında düzenlenen 100 kilometrelik Kimberley Ultra Maraton koşusu sırasında yarış güzergahında çıkan yangında yaralanan atletlerden Turia Pitt, ve yarışmanın organizatörleri davalık olmuştu.

10 MİLYON DOLAR TAZMİNAT

Olayın ardından hakkında dava açılan maratonun organizatörü Hong Kong merkezli Racing The Planet ile Pitt'in avukatı Greg Walsh arasında yapılan gizli görüşmede mutabakat sağlandığı ve şirket yetkililerinin 26 yaşındaki atlete 10 milyon dolar tazminat ödemeyi kabul etmişti.

Özgüveni ve cesareti ile kısa zamanda ön plana çıkmaya başlayan Turia, Avustralya’nın ünlü kadın dergisi Women Weekly’e 2014 yılında kapak oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERturia pitt  michael hoskin  yangın  atlet