UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

LİDYANA.COM'UN ORTAKLARI, YENİ NESİL BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİYLE FARK YARATMAYA HAZIRLANIYOR!..

LİDYANA.COM'UN ORTAKLARI, YENİ NESİL BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİYLE FARK YARATMAYA HAZIRLANIYOR!..

LİDYANA.COM'UN ORTAKLARI, YENİ NESİL BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİYLE FARK YARATMAYA HAZIRLANIYOR!..

Hakan Baş, Saffet Ulusoy, İsmet Öztanık, Arda Turan ve Alper Özdemir, sosyal sorumluluk projelerine kaynak yaratan bi’deneyim.com’a ortak oluyor. Arda Turan’la Barcelona’da maça gitmek ve Messi ile tanışmak planlanan projelerden biri.

Lidyana.com’un ortakları Hakan Baş, Saffet Ulusoy, İsmet Öztanık, Arda Turan ile Alper Özdemir, yeni nesil bir sosyal sorumluluk projesiyle fark yaratmaya hazırlanıyor. Caner Pınarbaşı’nın kurucu ortağı olduğu ve tamamen gönüllülük esasıyla çalışan bi’deneyim.com’un yüzde 50 hissesini almak için görüşen ortaklar; çevrelerini ve imkanlarını kullanarak sosyal sorumluluk projelerine kaynak yaratacak.

5 LİRAYA BİLET ALINIYOR

Tarafların Ağustos ayı içinde görüşmeleri tamamlaması ve Eylül ayında da flaş kampanyalara start vermesi hedefleniyor. Bi’deneyim’in kampanyalarını Türkiye’den şöhretlerin popüler olduğu Orta Doğu, Balkanlar ve Türki Cumhuriyetler gibi bölgelere açma hedefini de hızlandırması öngörülüyor.

Ünlülerle yemek yemek, yıldızların rol arkadaşı olmak, popüler dizilerde yer almak gibi projelerle kaynak yaratılacak. Bu projelerden birinin de bizzat Arda Turan ile yapılması planlanıyor.

Dünyanın en ünlü futbol kulüplerinden Barcelona’ya transfer olan Arda Turan’ın yer alacağı projede 5 liralık bağış yaparak Milli Piyango onaylı çekilişe katılanlardan bir kişi Barcelona’ya götürülecek. Maçı izleyecek olan şanslı kişi aralarında Messi’nin de bulunduğu dünyanın en ünlü futbolcularıyla tanışma hatta yemek yeme fırsatı bulacak.

bi’deneyim’in hazırlık çalışmaları Haziran 2014’te başladı. Bağışlardan sağlanan gelirlerin yüzde 90’ı kampanyaya aktarılıyor. Geri kalan yüzde 10’luk bölümse operasyonel giderlerin karşılanması için bi’deneyim’e kalıyor.

KEREM BÜRSİN’LE OYNA

Sitenin geçtiğimiz Mayıs ayında oyuncu Kerem Bürsin ile başlattığı kampanya dikkat çekti. AÇEV yararına yapılan kampanyada kazanan Kerem Bürsin ile rol arkadaşı olacak. Burada amaç AÇEV’in hem kırsal alanlarda hem de kentlerin göç alan bölgelerinde yaptığı kadın destek ve okuryazarlık eğitimlerine katkıda bulunmak. Sitenin ortaklık yapısı değiştikten sonra da bu ve benzeri kampanyalar devam edecek.

HOLLYWOOD YILDIZLARI DA DESTEKLİYOR

Dünya çapında açılan yardım amaçlı kampanyalar hem insanların hayallerini gerçekleştiriyor hem de sosyal sorumluluk projelerine kaynak yaratıyor. Ünlüler sayesinde kampanyalar çok geniş kitlelere kısa sürede yayılabiliyor. Bi’deneyim gibi aynı destek modelinin kullanıldığı dijital platformlara; Disney, Unicef gibi paydaşlarla George Clooney, Kobe Bryant, Jennifer Lopez gibi sanat ve spor dünyasından birçok ünlü isim destek veriyor. Son 2  yılda bu model sayesinde farklı yardım kuruluşları için 100 milyon dolarıa yakın destek toplandı.

Vatan

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13