UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SON DAKİKA! ŞANLIURFA'DA POLİSE SALDIRI: 2 ŞEHİT VAR!..

SON DAKİKA! ŞANLIURFA'DA POLİSE SALDIRI: 2 ŞEHİT VAR!..

SON DAKİKA! ŞANLIURFA'DA POLİSE SALDIRI: 2 ŞEHİT VAR!..

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Ceylanpınar'da 2 polisin şehit edildiğini açıkladı.

Şanlıurfada polise saldırı: 2 şehit Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde aynı evde kalan ve çevik kuvvette görevli olduğu öğrenilen iki polis memuru başlarından vurulmuş halde bulundu.

TERÖRLE BAĞLANTISI OLUP OLMADIĞI BİLİNMİYOR

Vali İzzettin Küçük, olayın terörle bağlantısı olup olmadığını bilmediklerini aktarırken, incelemelerde bulunmak üzere olay yerine gitti.

TERÖR ŞUBESİNDE ÇALIŞAN POLİS KAYIP

Alınan bilgiye göre, Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli iki polis memuru kaldığı evde saldırıya uğradı. Biri Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde, diğeri de Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli 2 polis memuru, ilçedeki TOKİ konutlarında kiraladıkları bir evde kalıyordu. Polislerin sabah işe gelmemesi üzerine yapılan incelemede, iki polisin evde başından vurulduğu ve hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Terör şubesinde çalışan polis ise kayıp. Olay yerinde yapılan incelemede, olayda kullanılan silah bulunamadı. 2 polis memurunun da ensesinden vurulduğu tespit edildi.

İNCELEME YAPILIYOR

İki polisin öldürüldüğü Bahçelievler mahallesindeki apartman dairesinde şu an olay yeri inceleme ekipleri ve savcı incelemelerde bulunuyor.

Takvim

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERŞANLIURFA  SALDIRI  TERÖR