UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSPANYA'NIN TATİL CENNETİ IBIZA'YA TÜRKLER AKIN ETTİ! HANGİ ÜNLÜ İSİMLER TATİL İÇİN ORAYI SEÇTİ?

İSPANYA'NIN TATİL CENNETİ IBIZA'YA TÜRKLER AKIN ETTİ! HANGİ ÜNLÜ İSİMLER TATİL İÇİN ORAYI SEÇTİ?

İSPANYA'NIN TATİL CENNETİ IBIZA'YA TÜRKLER AKIN ETTİ! HANGİ ÜNLÜ İSİMLER TATİL İÇİN ORAYI SEÇTİ?

Yunan adası Mikonos gibi İspanya'nın eğlence adası İbiza'yı da Türkler kuşattı. Adanın en pahalı mekanlarında bayramda Kıvanç Tatlıtuğ gibi ünlüleri ağırladı. 5 bin euroluk locaların hepsini Türkler kapattı.

Bayramda sadece Bodrum ve Çeşme'de değil İspanya'da bile Türk tatilciler yüzünden izdiham yaşandı. Ülkenin eğlence adası olarak bilinen İbiza, Türk sosyetiklerle dolup taştı. Mekanda oturmak için en az 5 bin euro'yu gözden çıkarmanız gereken locaların hemen hemen hepsi Türkler tarafından kapıldı! İçeceklerin 30 euro'dan satıldığı mekanda bayram tatili yapan isimler arasında Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer de vardı. Ünlü çiftin yanı sıra güzel model Irmak Atuk da aşkı Mahmut Aslan da ordaydı.

Sosyetik iş adamları da erkek arkadaş gruplarıyla aynı mekanda eğlencenin doruğuna çıktı. Murat Cevahir ile Berk Suyabatmaz gibi sosyetikler Blue Marlin adlı mekana binlerce euro hesap bıraktı.

3 GÜNDE YAKLAŞIK 60 BİN LİRA!

Yunanistan'ın eğlence adası Mikonos'a rakip olan İbiza'ya sadece gitmek için 3 bin lira ödeyen beyaz Türkler, konaklama ve eğlence de dahil 3 günlük bayram tatili için 15-20 bin euro harcayarak Türkiye'ye döndü.

EN GÜZEL HATIRA

Bayram tatili için gittiği İbiza'da Blue Marlin adlı mekana giden Murat Cevahir, eğlencenin doruğuna çıktı. Cevahir, mekandaki güzellerle

de böyle poz verdi.

İNADINA TATİLDE

Sevgilisi Mahmut Aslan'ın ailesi tarafından 'istenmeyen gelin' ilan edilen Irmak Atuk, inadına aşkını sürdürüyor. Güzel model de birçok ünlü

sima gibi bayramda İbiza'nın yolunu tuttu. Atuk'un yanında ise sevgilisi vardı.

SOSYETE ORADA

Cemiyet hayatının gözde çiftlerinden Bahar ile Ozan Şer de bayram boyunca aynı mekanda eğlendi. Sosyetik çift de Türk arkadaşlarıyla locada

keyifteydi.

LOCALAR BİZE AİT!

Mekanda oturması en az 5 bin euro'yu bulan locaların hemen hemen hepsini Türkler kapattı! Bu Türkler arasında Cenk Öztanik, Emir Yunusoğlu, Yusuf Engin ve Emir Aba gibi zengin iş adamları da vardı.

KIVANÇ DA ORADAYDI

Yakın dostları Wesley Sneijder ve Yolanthe Cabau'nun davetlisi olarak İbiza'ya giden Kıvanç Tatlıtuğ da önceki gün Blue Marlin isimli mekanda eğlendi. Tatlıtuğ'un yanında Başak Dizer de vardı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKıvanç Tatlıtuğ  başak dizer  ibiza