UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HARRY POTTER'IN YAZARI J. K. ROWLING YENİ KAHRAMANINI ARIYOR!..

HARRY POTTER'IN YAZARI J. K. ROWLING YENİ KAHRAMANINI ARIYOR!..

HARRY POTTER'IN YAZARI J. K. ROWLING YENİ KAHRAMANINI ARIYOR!..

Senaryosunu Harry Potter kitaplarının yazarı J. K. Rowling’in yazdığı, ‘Fantastik Yaratıklar ve Onların Bulunabileceği Yerler’ isimli filmde Oscarlı oyuncu Eddie Redmayne ile birlikte kamera karşısına geçmeyi isteyen binlerce küçük kız ‘Modesty’ rolü için İngiltere’de düzenlenen seçmelere katıldı.

Filmin yapımcısı Warner Bros, “Filmde insanların içini görmeyi ve onları anlamayı başarabilen ‘Modesty’ karakterini canlandıracak 8 ve 12 yaş arası bir kız çocuğu arıyoruz” dedi.

Oscarlı İngiliz oyuncu Eddie Redmayne

Başkent Londra’daki Excel Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen seçmelerde şansını denemek isteyen kızlardan bazıları sabaha karşı üçte mekânın kapısında sıraya girmeye başladı. Yazar J.K. Rowling de seçmelerle ilgili heyecanını saklamadı ve Twitter üzerinden yaptığı açıklamada “Yeni Modesty’mizle tanışmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

HARRY POTTER’DAN 70 YIL ÖNCESİ

Yeni film, Harry Potter’ın Büyücülük Okulu Hogwarts’ta okuduğu ders kitaplarından birine dayanıyor. Potter’ın hikâyesinin başlangıcından 70 yıl kadar öncesini anlatan filmin ana karakteri büyülü yaratıklarla ilgilenen bir zoolog olan Newt Scamander. New York’ta geçen hikâye, yazar J. K. Rowling’in kaleme aldığı ilk senaryo.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERharry potter  j. k. rowling