UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEREN SAAT VE KENAN DOĞULU REKLAMDAN SONRA FİLM SESLENDİRMESİ İÇİN STÜDYODA!..

BEREN SAAT VE KENAN DOĞULU REKLAMDAN SONRA FİLM SESLENDİRMESİ İÇİN STÜDYODA!..

BEREN SAAT VE KENAN DOĞULU REKLAMDAN SONRA FİLM SESLENDİRMESİ İÇİN STÜDYODA!..

“Çılgın Hırsız” filmlerinin sevimli ve bir o kadar da komik kahramanları Minyonlar'ı Beren Saat ve Kenan Doğulu seslendirdi. Beren Saat ve Kenan Doğulu, Minyonlar filmi seslendirmesi için stüdyoya girdi.

Saat, filmde tarihin ilk kadın süper kötüsü Scarlet Overkill'i seslendirirken Doğulu ise Scarlet'in eşi, havalı mucit Herb Overkill'e sesiyle hayat veriyor. Scarlet Overkill karakterini seslendiren Beren Saat: "Scarlet dünyanın ilk kadın süper kötüsü ve tarihleri boyunca hep bir kötüye hizmet etmiş Minyonlar'ın yeni efendisi. Bu anlamda seslendirirken çok keyif aldığım bir karakter oldu. Minyonların ise kötülüğe hizmet etseler de aslında son derece saf olmaları herkes gibi beni de çok eğlendiriyor. Sakarlar ama iyi niyetliler ve son derece sevimliler." dedi. 

Scarlet Overkill'in eşi havalı mucit Herb Overkill'i sesi olarak karşımıza çıkacak Kenan Doğulu ise "Herb 1960lar'ın kültür sanatını icatlarına yansıtan panikten arınmış havalı bir karakter. Minyonlar kötülükten tamamen uzakta olmalarına rağmen kötülüğe hizmet edince başlarına oldukça komik olaylar geliyor. O tatlılık da bizi onlara adete bağlıyor." dedi.

Animasyon seslendirmenin her zaman çok keyifli olduğunu belirten Saat ve Doğulu, "Projeyi ilk duyduğumuzda Minyonları çok sevdiğimiz için ikimiz de çok heyecanlandık. Filmi izleyen herkes çok eğlenecek. Bizim için de ileride geriye dönüp baktığımızda tatlı bir anı olarak kalacak." dedi.

MİNYONLAR GRU'DAN 42 SENE ÖNCESİNİ ANLATIYOR

Minyonlar bizden çok daha uzun süredir bu gezegendeler. Hepsinin tek bir amacı var: Gelmiş geçmiş en çılgın ve en büyük kötüye hizmet etmek. Prehistorik çağlardan Trex'ten, Mısır Firavununa, Napolyon'dan Dracula'ya kadar birçok efendileri oldu. Kendilerinin de sebep olduğu olaylar sonucu efendilerinin başına hep talihsiz olaylar geldi. Efendi bulmak kolay ama efendilerini hayatta tutmak hep zor oldu

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKenan Doğulu  Beren Saat