UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖNCEKİ AKŞAM DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZ LINDSAY LOHAN İLE YAKINLAŞAN ÜNLÜ İŞ ADAMI HIZLI ÇIKTI!..

ÖNCEKİ AKŞAM DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZ LINDSAY LOHAN İLE YAKINLAŞAN ÜNLÜ İŞ ADAMI HIZLI ÇIKTI!..

ÖNCEKİ AKŞAM DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZ LINDSAY LOHAN İLE YAKINLAŞAN ÜNLÜ İŞ ADAMI HIZLI ÇIKTI!..

İş adamı Emir Uyar, önceki hafta Lindsay Lohan'la yakınlaştı. Ünlü yıldızla tartışıp birlikte çıkacakları Bodrum tatilini iptal eden Uyar, kendisine hemen başka bir yıldız buldu. İş adamı, Lohan'ın yakın dostu Hofit Golan ile Bodrum'daydı! 

Venedik'teki San Clemente Adası ve adanın üzerinde bulunan St. Regis isimli otelin de sahibi olan Emir Uyar, imza attığı olayla "Playboy değil jetboy" dedirtti! Sosyetik işadamı, daha önce de Venedik'teki otelinde ağırladığı dünyaca ünlü yıldız Lindsay Lohan ile geçtiğimiz günlerde İstanbul'da buluştu. Soho House adlı otelde kalabalık arkadaş gruplarıyla eğlenen ikilinin yakınlığı, o gece herkesin dilindeydi.

İSTANBUL'DA TARTIŞTILAR

Lindsay Lohan ile Emir Uyar, daha sonra birlikte Bodrum'a gitmek üzere tatil planı yaptı. Ancak dedikodulara göre, ünlü yıldızla sosyetik playboy tartıştı. Bunun üzerine de Lindsay Lohan, rotasını Alanya'ya çevirdi. Dünyaca ünlü yıldız, burada iki gün kaldıktan sonra Yunanistan'ın popüler adası Mikonos'a geçti.

GÜNLÜĞÜ 6 BİN EURO

Emir Uyar ise çıktığı Bodrum tatilinde kendisine eşlik edecek başka bir yıldız isim buldu. Sosyetik playboy, önceki gün Bodrum'da Lohan'ın da yakın dostu olan İsrailli yıldız Hofit Golan ile tekne sefasındaydı. Günlüğü 6 bin euro'ya kiraladığı Casa Dell Arte isimli gulette seksi yıldızla samimi görüntüler sergileyen Türk iş adamı, bu tavrıyla dünyanın en gözde çapkınlarını bile solladı!

YABANCI AŞKI BİTMİYOR

Sosyetenin en gözde bekarlarından olan ve dünyaca ünlü birçok yıldızla yakın dostluğu bulunan Emir Uyar, bugüne kadar sadece yabancı güzellerle görüntülendi.

Uyar, Şubat ayındaki bir davete de son yabancı sevgilisi Elizabeth Vela ile katıldı. Sosyetik iş adamı, şimdilerde de Hofit Golan ile Bodrum'da tatilde...  

Takvim

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREmir Uyar