UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SUALTINDA BAYRAM KUTLAMASI! 'AKVARYUM ADAM' OLARAK TANINAN CEM KARABAY, ELİNİ ÖPEN GENÇ DALGICA HARÇLIK VE ŞEKER VERDİ!..

SUALTINDA BAYRAM KUTLAMASI! 'AKVARYUM ADAM' OLARAK TANINAN CEM KARABAY, ELİNİ ÖPEN GENÇ DALGICA HARÇLIK VE ŞEKER VERDİ!..

SUALTINDA BAYRAM KUTLAMASI! 'AKVARYUM ADAM' OLARAK TANINAN CEM KARABAY, ELİNİ ÖPEN GENÇ DALGICA HARÇLIK VE ŞEKER VERDİ!..

 “Akvaryum Adam” olarak tanınan Cem Karabay, en uzun süre denizde yaşam dünya rekorunu kırmak üzere denize girdi. 3 gün boyunca sualtında yaşayacak olan Karabay, bayramı da sabahın erken saatlerinde yine suda kutladı. “Akvaryum Adam” elini öpen genç dalgıç Ataberk Güneş’e ise harçlık ve şeker verdi.   

Cem Karabay, sabah 08.50’de kendisine eşlik eden dalgıçlarla birlikte Girne Yavuz Çıkarma Plajı’ndan denize girdi. 3 gün boyunca denizin 6 metre altında yaşayacak olan Guiness rekortmeni dalgıç Cem Karabay, yeni rekor denemesi için platforma bir elinde Türkiye bayrağı diğer elinde ise KKTC bayrağı ile yürüyerek geldi.

HOCASININ ELİNİ ÖPTÜ, HARÇLIK ALDI

Kameralara yaşayacağı yeri gösteren Cem Karabay, bayramı da yine sualtında kutladı. Ekipteki en genç dalgıç olan Ataberk Güneş; Karabay’ın elini öptü, hocasının sürpriziyle ise büyük şaşkınlık yaşadı. “Akvaryum Adam” cebinden çıkardığı harçlık ve şekeri öğrencisine sualtında verdi.     Ayrıca kendisine platformda eşlik eden güvenlik dalgıcı arkadaşlarına da şeker ikram etmeyi ihmal etmedi.

AKDENİZ’İN SUYU GÖZLERİNİ YAKTI

Öte yandan, 3 gün boyunca sualtında yaşayacak olan Cem Karabay’ın yaşadığı ilk olumsuzluk ise  maske değişimi sırasında yaşandı. Akdeniz’in tuzlu suyu Karabay’ın gözleri yaktı. Bir diğer sıkıntı ise platformda meydana geldi. 5 metrede sabitlenmesi gereken platform dalgaların etkisiyle 7.5 metreye sürüklendi.

Cem Karabay’ın 20 Temmuz’da Barış ve Özgürlük Bayramı saat 08.50’de suyun altından çıkması bekleniyor.  Eğer bu süreyi sualtında geçirmeyi başarırsa, en uzun süre denizde yaşam dünya rekorunu Mısırlı dalgıç Walaa Hafez’den alarak Gıuiness Rekoru’nu kıracak.

YEMEK SİPARİŞLERİNİ YAZIYLA VERİYOR

Cem Karabay kıbrısa özgü lezzetleri de su altında tadıyor hellim peyniri ve şeftali kebabı servisi 6 metre derindeki platformun yüzeyinde duran römorkor tarafından dalgıçlara veriliyor ve dalgıçlar yemeği Karabay'a ulaştırıyor.


"AKVARYUM ADAM" OLARAK TANINAN CEM KARABAY'IN SUALTI VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13