UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AVRUPA'NIN EN GÜZEL KIZI BELLİ OLDU! YARIŞMAYI HANGİ ÜLKENİN GÜZELİ KAZANDI?

AVRUPA'NIN EN GÜZEL KIZI BELLİ OLDU! YARIŞMAYI HANGİ ÜLKENİN GÜZELİ KAZANDI?

AVRUPA'NIN EN GÜZEL KIZI BELLİ OLDU! YARIŞMAYI HANGİ ÜLKENİN GÜZELİ KAZANDI?

Almanya'nın en büyük eğlence parkı Avrupapark'ın 40. yıldönümü kutlama programı içinde ilk defa 'Avrupa Güzellik Yarışması Kupası' (Europaeischer Missen Team-Cup) Cuma gecesi Avrupapark'ın Otel Colosseo'nun 'Piazza Roma' meydanında açık havada yapıldı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı yarışmaya ilgi hayli büyüktü. Davetliler arasında İsveç'li top model Markus Scenkenberg de vardı. Avrupa'dan katılan altı ülke içinde Avusturya, Almanya, Fransa, İsviçre, Belçika, Hollanda güzelleri yer aldı. Yaşları 18-31 olan 18 güzel podyuma ülke bayraklarıyla çıktı. Gece kıyafeti ve mayo defilesiyle podyumda jürinin oylarını kazanmak için kıyasıya yarışan güzellere Avrupapark'ın şov, dans grupları eşlik etti. Jüri heyeti içinde şov, sanat, spor dünyasın tanınmış simalarıyla beraber, eski güzellik kraliçeleri yer aldı.

Finalde Almanya yarışmayı kazanan ülke oldu. Almanya'yı temsil eden üç kız arasında Miss Germany 2015 kraliçesi Olga Hoffmann (23), Nicola Koska (20), Sandra Kohns(20) düzgün fizilkleri ve sempatik tavırlarıyla izleyenleri adeta büyüledi.

Ev sahibi Almanya yarışmayı kazanıp 5 bin Euro ödülle taçlandırıldı. Elenen diğer güzellere ise teselli ödülleri verildi. Avrupa'nın en güzeli seçilen Almanya yeni kazandığı unvanlarla uluslararası güzellik yarışmalarında başarıyla isminden söz ettirmeye devam ediyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERalmanya  güzellik yarışması