UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YENİ DÖNEMİN EN MERAKLA BEKLENEN DİZİSİ “KÖSEM SULTAN”IN KADROSUNA HANGİ ÜNLÜ DAHİL OLDU?

YENİ DÖNEMİN EN MERAKLA BEKLENEN DİZİSİ “KÖSEM SULTAN”IN KADROSUNA HANGİ ÜNLÜ DAHİL OLDU?

YENİ DÖNEMİN EN MERAKLA BEKLENEN DİZİSİ “KÖSEM SULTAN”IN KADROSUNA HANGİ ÜNLÜ DAHİL OLDU?

Yeni dönemin en merakla beklenen dizisi olan TIMS imzalı Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisine Bade İşçil dahil oldu. Star TV’de Eylül sonunda ekrana gelmeye başlayacak Kösem Sultan dizisinde ünlü oyuncular rol alacak. Diziye katılan son isim ise Bade İşçil oldu.

Eşi Malkoç Sualp yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Bade İşcil dizinin kadrosuna katılan son isim oldu.Uzun süredir yapımcıyla görüşen Bade İşcil bölüm başı 10 bin liraya anlaşmış. Oyuncunun eşiyle sorunlarının nedeni de setlere dönme isteğiymiş.

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan fakat eşiyle yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Bade İşcil’in Kösem Sultan’daki rolüyle ilgili henüz bir bilgi yok.. Uzun süredir ekranlarda görülmeyen Beren Saat ve yakışıklılığıyla genç kızların hayranı olan Çağatay Ulusoy’dan başka bir sürpriz olmaz diye düşünülüyordu ki Bade İşcil sürprizi geldi. Eşiyle sorunları olan ve boşanamama sebebini “Kalacak yerim yok.” şeklinde açıklayan Bade İşcil, Kösem Sultan’dan bölüm başına 10 bin lira alacak. Bade İşcil’in eşiyle sorununun temeli de güzel oyuncunun setlere dönme isteğiymiş.

KÖSEM SULTAN’DA KİMLER OYNUYOR?

Kösem Sultan dizisinde başrollerde Beren Saat, Mete Horozoğlu, Fikret Kuşkan, Hülya Avşar, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Erkan Kolçak Köstendil, Esra Dermancıoğlu, Alican Yücesoy, Aslıhan Gürbüz oynayacak. Diziyle ilgili son iddia ise Çağatay Ulusoy’un da rol alacağı oldu. Henüz Çağatay Ulusoy iddiası kesinlik kazanmadı ancak önümüzdeki haftalarda dizinin tam kadrosu netleşecek.

KÖSEM SULTAN KİMDİR?

1590 yılında doğan Haseki Kösem Sultan, Bosna beylerbeyi tarafından İstanbul’a kızlarağası olarak gönderilmiş, henüz 15 yaşındayken Sultan Birinci Ahmed’e haseki olmuş, zekasıyla padişahı etkisi altına almayı başarmış, bütün saraya hükmetmeyi erken yaşlarda başarmıştır. Osmanlı tarihinin en güçlü kadın sultanlarından bir olarak anılan Kösem Sultan’ın hayatı romanlara, tiyatro oyunlarına, opera eserlerine konu olmuştur. Oğulları IV. Murad ve İbrahim ile torunu IV. Mehmed döneminde uzun yıllar devlet yönetiminde etkili Kösem Sultan’ın saltanatı, IV. Murad’ın idareyi tam olarak ele almasına kadar sürmüştür ancak 4. Murat’ın genç yaşta ölümü üzerine Kösem sultan yeniden etkin hale gelmiştir. Osmanlı’nın en güçlü kadınları arasında anılan Kösem Sultan, torunu 4. Mehmed döneminde gelini, padişahın annesi Turhan Sultan tarafından boğdurularak öldürülmüştür. Bir dönemi etkileyen Kösem Sultan, Harem’de katledilen ilk sultandır.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13