UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BADE İŞCİL İLE BOŞANMA AŞAMASINDA OLAN MALKOÇ SÜALP SESSİZLİĞİNİ SERT BİR ŞEKİLDE BOZDU!..

BADE İŞCİL İLE BOŞANMA AŞAMASINDA OLAN MALKOÇ SÜALP SESSİZLİĞİNİ SERT BİR ŞEKİLDE BOZDU!..

BADE İŞCİL İLE BOŞANMA AŞAMASINDA OLAN MALKOÇ SÜALP SESSİZLİĞİNİ SERT BİR ŞEKİLDE BOZDU!..

Bade İşçil’in şiddet gerekçesiyle boşanma davası açtığı eşi Malkoç Süalp’in dava dilekçesindeki iddiaları dikkat çekti: “Bade aşırı lüks ve şöhret olma tutkusuyla boşanma durumumuzu basına duyurdu. Bu yüzden tartıştığımda boşanmak istediğimi söyledim. Beni ‘senin hayatını mahvedeceğim’ diye tehdit etti. Asıl şiddete uğrayan benim. Reklam uğruna mutlu ailemiz dağıtılmıştır”

'Asıl şiddete uğrayan benim!'

Bade İşçil’in boşanma davası açtığı Malkoç Süalp “Bade beni ‘senin hayatını mahvedeceğim’ diyerek tehdit etti ve üzerime yürüdü. Asıl şiddete uğrayan benim” dedi.

Oyuncu Bade İşçil şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açtığı eşi Malkoç Süalp hakkında 2 aylık uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Malkoç Süalp bu karara avukatı aracılığıyla itiraz etti. Kendini savunduğu dava dilekçesindeki şu iddialar dikkat çekti: 

BADE ÜZERİME YÜRÜDÜ

- Bade İşçil müvekkilim Malkoç Süalp’e boşanma davası açtı ama sonra pişman olup geri çekti. Barışıp bir araya geldiklerinde Bade Hanım’ın aşırı lüks, şöhret olma tutkusundan boşanma durumu basına sızdı. Bu yüzden aralarında bir tartışma oldu. Malkoç Süalp boşanmak istediğini söyleyince Bade İşçil durumu hazmedemeyerek “Ben sana neler yapacağımı biliyorum, senin iş hayatını bitireceğim, senin hayatını mahvedeceğim” diyerek tehdit etti ve üzerine yürüdü. Evdeki çalışanlar da şahittir ki Malkoç Süalp eşine psikolojik veya fiziken şiddet uygulamadı. Asıl şiddete uğrayan Malkoç Süalp’tir.

ACIMASIZ BİR OYUNA ALET OLDU

- Bade İşçil’in Nişantaşı’nda dayalı döşeliği boş bir dairesi bulunmaktadır. Tapusu da onun üzerinedir. Malkoç Süalp’in bir meskeni bulunmamaktadır. Kendisi kardeşinin evine sığınmak zorunda kalmıştır. Bade’nin bankalarda önemli bir miktarda parası bulunmaktadır. Onlarca film ve dizi teklifi almaktadır. Reklam uğruna mutlu bir aile dağıtılmıştır. Maalesef Bade Süalp bu acımasız oyuna alet olmuştur. Olayın asıl mağduru Malkoç Süalp’tir.

Uzaklaştırma kararı kalktı

Öte yandan mahkeme, Süalp’in evden iki ay Bade Süalp’in bulunduğu konut veya iş yerine yaklaşmamaması şeklindeki önleyici tedbir kararını da kaldırıldı. Mahkeme bununla birlikte ‘öfke kontrolü, stresle başa çıkma, şiddeti önlemeye yönelik’ tutumların değiştirilmesi için Süalp’in gitmesine karar verilen şiddet önleme merkezine de gerek olmadığına karar verdi.  

Vatan

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBade İşçil  Malkoç Süalp