UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

‘SEZEN’Lİ YILLAR’ PROJESİYLE KARİYERİNİN 40’INCI YILINI KUTLAYAN SEZEN AKSU'YA ÇİFTE KUTLAMA!..

‘SEZEN’Lİ YILLAR’ PROJESİYLE KARİYERİNİN 40’INCI YILINI KUTLAYAN SEZEN AKSU'YA ÇİFTE KUTLAMA!..

‘SEZEN’Lİ YILLAR’ PROJESİYLE KARİYERİNİN 40’INCI YILINI KUTLAYAN SEZEN AKSU'YA ÇİFTE KUTLAMA!..

Sezen Aksu, müzik yolculuğundaki 40’ıncı yılını kutladığı ‘Sezenli Yıllar’ projesinin provalarında görüntülendi. Sezen Aksu, ‘Sezen’li Yıllar’ projesiyle kariyerinin 40’ıncı yılını kutluyor. Dün akşamki konserin ardından Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda bir konser de bu akşam düzenlenecek. 

Kalabalık bir orkestranın eşlik ettiği konser öncesi provalarda Aksu, numaralı gözlükleriyle dikkat çekti. Doğum günü Kadir gecesine denk gelen sanatçı, 61’inci yaşını sahnede sevenleriyle kutladı.

MİNİK SERÇE'YE ÇİFTE KUTLAMA

Müzik kariyerinde 40’ncı yılına giren pop müziğin kraliçesi Sezen Aksu’nun 61’nci yaşı için ünlü isimler sürpriz bir kutlama yaptı

Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda ‘Sezen’li Yıllar’ projesiyle müzik kariyerinin 40’ncı yılını kutlayan Sezen Aksu’ya sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Önceki akşam Sertab Erener, Model adlı müzik grubunun solisti Fatma Turgut ve Dünya Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen’in aralarında bulunduğu isimler son konser provasında Aksu’ya sürpriz yaptı.

Gelen pastayla yeni yaşını kutlayan sanatçı için sosyal medyadan da çok sayıda mesaj paylaşıldı. Aksu’yu kutlayanlar arasında çok sayıda ünlü de vardı. Bunlardan bazıları Harbiye Açıkhava Sahnesi’ndeki konserin afişini paylaşarak doğum günü mesajı atarken, bazıları da çocukluk fotoğrafını paylaştı. En ilginç fotoğrafı oyuncu Gonca Vuslateri paylaştı. ‘Sezenax’ isimli ‘Aşk acısı dindirici’ mesajlı ilaç kutusunu paylaşan oyuncu, takipçilerinin beğenisini topladı.

SOSYAL MEDYA KUTLAMALARI

Demet Akalın: Aşksın sen acılarımız hüzünlerimiz, hep sen varsın tuttuğumuz şarkılarda... İyi ki doğdun iyi ki tanıdım seni, iyi ki o güzel kalbinden yer açtın bana… Gençliğim, anneliğim, kraliçem, vazgeçilmezim. İyi ki varsın...

Ece Yörenç: Bugün günlerden Sezen Aksu… İyi ki doğdun

Yonca Evcimik: Sen olmasan kalp ağrılarımızı, aşk acılarımızı nasıl yatıştıracakmışız acaba? İyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun ve hayatlarımıza fon müziği olmuşsun. Doğum günün kutlu olsun. 

idil Fırat: Sezen sevmeyenle olmaz. Benim canımın içinin içinin içi. Sezoşum iyi ki... İyi ki hayatımdasın. Seni dünyalar kadar seviyorum.

Emel Müftüoğlu: Sezen Aksum kim nasıl anlatabilir ki o kimselere benzemez bambaşkadır... Sevgisi anlayışı iyiliği sınırsızdır. Bir dağ gibi arkanda gücündür. Tükendiğin zaman enerjindir. Ağladığın zaman gerçek gözyaşındır. Güldüğün zaman en büyük kahkahan...     En güvenilir     sırdaşındır.     Çok çoktur o...

Şükran Ovalı: Gülümse… Minik kız. Sen doğdun biz gülümsedik. İyi ki varsın…

Mustafa Ceceli: Sezen Aksu’muzun bugün doğum günü. Allah başımızdan eksik etmesin. 

Milliyet

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsezen aksu