UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SULAR DURULMAK BİLMİYOR! BADE İŞCİL İLE MALKOÇ SÜALP KAVGASINA ONLAR DA DAHİL OLDU, ORTALIK BİRBİRİNE GİRDİ!..

SULAR DURULMAK BİLMİYOR! BADE İŞCİL İLE MALKOÇ SÜALP KAVGASINA ONLAR DA DAHİL OLDU, ORTALIK BİRBİRİNE GİRDİ!..

SULAR DURULMAK BİLMİYOR! BADE İŞCİL İLE MALKOÇ SÜALP KAVGASINA ONLAR DA DAHİL OLDU, ORTALIK BİRBİRİNE GİRDİ!..

Dallas'ı aratmayan Bade İşçil ile Malkoç Süalp kavgasına kardeş Tarkan Süalp de dahil oldu. Yengesini topa tutan iş adamına, Mine Kalpakçıoğlu ve Biricik Suden gibi isimler destek verdi. Sosyetikler, İşçil'i yerden yere vurdu...

Takvim'de yer alan habere göre Türkiye'nin konuştuğu boşanma davası Dallas'a taş çıkartıyor! Bade İşçil'in 2 yıllık eşi Malkoç Süalp hakkındaki iddialarıyla başlayan kavga, her geçen gün farklı bir boyut kazanıyor. İşçil, geri çektiği boşanma davasını 10 Temmuz'da yeniden açmış hatta sosyetik eşine karşı koruma kararı çıkarmıştı. Kavga, 11 Temmuz'da ise karakola taşındı. Bade İşçil, Malkoç Süalp'in yasağı delerek evine geldiğini iddia ederek soluğu karakolda aldı.

'OĞLUMU KAÇIRACAK'

Bu olayın yankısı sürerken ortaya ikiz kardeş Tarkan Süalp çıktı. Kardeş Süalp, Bade İşçil'in şiddet görmediğini aksine eşi sayesinde lüks bir hayat yaşadığını söyledi. Facebook'tan yengesi için demediğini bırakmayan Tarkan Süalp, şöyle yazdı:"Bakıcısı Azur'u bana getirip eve döndüğünde 'Çocuk kaçıracaklar' diyerek ortalığı ayağa kaldırdı. Hanımefendi, site görevlilerine 'Dadılar siteden çıkmayacak. Çocuğumu kaçıracaklar' talimatı vermiş."

BEYAZ TÜRKLER TEPKİLİ

Kardeş Süalp, Emniyet'e de seslenerek Malkoç Süalp'in Bade İşçil'in evine gitmediğinin kanıtlanmasını istedi. Tarkan Süalp'ın oyuncu yengesiyle ilgili sert sözlerine sosyetik arkadaşlarından destek mesajları yağdı. Mine Kalpakçıoğlu, Bade İşçil için "Asıl gaddar olan kendisi" ifadesi kullandı. Aylin Arasıl, Biricik Suden ve Eren Tapan da güzel oyuncuyu topa tutan sosyetiklerden sadece birkaçı!

İKİZDEN ŞOK İDDİALAR

Malkoç Süalp'in ikiz kardeşi Tarkan, Facebook'taki profilinden yaptığı açıklamalarla olay yarattı. Tarkan Süalp, Bade İşçil için şöyle yazdı: "Şiddet gördüm diyorsun ama bunu diyen kadın son 1 yılda adam sayesinde nereleri gezdi bir bakın Instagram'ına. Şubat'ta babası 6 aylık oğlunu kayak seyahatine götürdü. Senin anneni bile Londra'daki evinde ağırladı. Onun arkadaşının teknesinde Yunan Adaları turu yaptın. Seni iş seyahatlerinde bile yanına aldı."

MALKOÇ SÜALP İLK KEZ KONUŞTU

Boşanma davasıyla ilgili sessiz kalan Malkoç Süalp, dün avukatı aracılığıyla ilk kez açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Müvekkilim bu asılsız haberlerle hiç olmadığı bir insanmış gibi gösterilmeye çalışılmaktadır. Kibarlığıyla tanınan müvekkilim, eşine iyi bir koca, çocuğuna iyi bir baba olmuştur. Mutlu ve huzurlu bir evlilik yürütmek için her türlü çabayı göstermiş, gerek eşine gerekse eşinin ailesine her türlü maddi-manevi desteği sağlamıştır."

ANNEYE EHLİYET ŞART

Eski manken Aylin Arasıl da Tarkan Süalp'in İşçil için yazdığı sert sözlere destek verdi. Arasıl, "Çabuk geçer umarım bu berbat süreç ve o masum fazla zarar almadan büyür. En kolay şey doğurmak..." dedi ve ekledi:

"Annelik, ehliyetle olmalı." Aylin Arasıl'ın yanı sıra Tarkan Süalp'le facebook'ta arkadaş olan birçok sosyetik isim de Bade İşçil'i çocuğu üzerinden reklam yapmakla, Süalp Ailesi'nden para koparmaya çalışmakla şu sözlerle suçladı:

ASIL GADDAR OLAN KENDİSİ

"Ben emindim zaten medyaya aksettirilenin politika için olduğuna. Ne koparmaya çalışıyorsa o çocuğun geleceği ile oynadı. Bir kadın bir anne nasıl yapabilir bunu; esas gaddar kendisi. Çok üzücü çok; bir çocuğa bu nasıl yapılır? Bir anne bunu yapamaz."

KADIN ŞIK OLMALI

Biricik Suden de Bade İşçil-Malkoç Süalp kavgasında iş adamının yanında durdu. Suden, Tarkan Süalp'in güzel oyuncuyla ilgili iddialarına "Şık olmalı kadın dediğin. Gelişi, gülüşü. bakışı, duruşu hatta gidişi bile" diye yazdı. Biricik Suden, yine Malkoç Süalp'e de boşanma sürecinde sabır diledi.

Takvim

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBade İşçil  Malkoç Süalp