UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BADE İŞCİL CEPHESİNDE SULAR DURULMAK BİLMİYOR! İŞTE ÜNLÜ ÇİFT HAKKINDA ART ARDA GELEN FLAŞ İDDİALAR!..

BADE İŞCİL CEPHESİNDE SULAR DURULMAK BİLMİYOR! İŞTE ÜNLÜ ÇİFT HAKKINDA ART ARDA GELEN FLAŞ İDDİALAR!..

BADE İŞCİL CEPHESİNDE SULAR DURULMAK BİLMİYOR! İŞTE ÜNLÜ ÇİFT HAKKINDA ART ARDA GELEN FLAŞ İDDİALAR!..

Eşi Malkoç Süalp’ten şiddet gördüğünü açıklayan Bade İşçil’e, kayınbiraderi Facebook’tan yanıt verdi: ‘Instagram’ın hiç de öyle söylemiyor!’ Bade İşçil’in, iki ay uzaklaştırma kararı almasına rağmen Nişantaşı’ndaki evine geldiği için karakola şikayet ettiği eşi Malkoç Süalp’e ikizi Tarkan Süalp sahip çıktı. Süalp, şiddet gördüğünü söyleyen İşçil’e Facebook hesabından şöyle cevap verdi:

“Ne olur girin şunun Instagram hesabına. Şiddet gördüm diyorsun... Babası şubatta altı aylık oğlunu kayak seyahatine götürdü. Senin anneni bile Londra’daki evinde ağırladı. Yunan Adaları turu yaptın. İş seyahatlerinde bile yanına aldı.”

“Şiddet gören kadın son 1 yılda adam sayesinde nereleri gezmedi” diyen Süalp, şöyle devam etti:

“Güzelim sen hem şiddet görüyormuşsun hem de böyle bir hayat yaşıyormuşsun. Senin yaptığın bu ülkede gerçek şiddet gören kadınlara ihanet!”

İşçil’in “Evime geldi” dediği Malkoç Süalp’in o saatlerde kendisiyle birlikte olduğunu belirten Süalp, “Öğleden sonra kardeşim yeğenimi nerdeyse iki ay sonra görmem için bana getirdi. Daha sonra 18.40 itibarıyla Valikonağı Caddesi’ne geldik. Sayın İstanbul polisi, bulunduğumuz yerin MOBESE kayıtlarını inceleyin” dedi. 

Cadde 

“ÇOCUĞUMU KAÇIRACAKLAR”

Tarkan Süalp yengesi Bade İşçil’in oturduğu sitenin güvenliğine “Dadılar siteden çıkmayacak, çocuğumu kaçıracaklar” diye talimat verdiğini söyledi.

Vatan'da yer alan habere göre Tarkan Süalp “Eşim evimi bastı” diyerek kardeşi Malkoç Süalp’ten şikayetçi olan yengesi Bade İşçil’e tepki gösterdi.

Süalp “Kardeşim o gün yeğenimi iki ay sonra görmem için bana getirdi. Yanında bakıcısı vardı. Hanımefendi çocuğun bana geldiğini öğrenince ortalığı ayağa kaldırdı. Site yönetimine 'Dadı siteden çıkmayacak, çocuğumu kaçıracaklar' talimatı vermiş. Ertesi sabah polise yalan söyleyip evden uzaklaştırma kararı çıkarttı” dedi.

Süalp yengesine son olarak şu sözlerle ateş püskürdü: “Şiddet gördüm diyorsun. Son 1 yılda gezdiği yerlere bakın. Senin yaptığın bu ülkede gerçek şiddet gören kadınlara ihanet!”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBade İşçil  Malkoç Süalp