UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İYİ Kİ DOĞDUN MİNİK SERÇE! 61. YAŞINA GİREN SEZEN AKSU'YA ÜNLÜLERDEN MESAJ YAĞIYOR!..

İYİ Kİ DOĞDUN MİNİK SERÇE! 61. YAŞINA GİREN SEZEN AKSU'YA ÜNLÜLERDEN MESAJ YAĞIYOR!..

İYİ Kİ DOĞDUN MİNİK SERÇE! 61. YAŞINA GİREN SEZEN AKSU'YA ÜNLÜLERDEN MESAJ YAĞIYOR!..

Pop müziğin kraliçesi Sezen Aksu'nun yeni yaşı sevenleri tarafından coşkuyla kutlanıyor. 61. yaşına giren Aksu için sosyal medyadan çok sayıda mesaj paylaşıldı.

Emel Müftüoğlu: Kısa gibi görünür AMA

Sezen Aksum kim nasıl anlatabillir ki, seni ben anlatabileyim ama senden çekinmesem nasıl da haykırmak isterdim o kimselere benzemez bambaşkadır Sezen Aksu'm diye... Sevgisi anlayışı iyiliği sınırsızdır. Bir dağ gibi arkanda gücündür. Tükendiğin zaman enerjindir. Ağladığın zaman gerçek gözyaşındır. Güldüğün zaman en büyük kahkahan... En güvenilir sırdaşındır. (Bu sende kalsın dersen:) Çok çoooooooktur o...  Kısa gibi görünür mütevazılığındandır. İyi ki varsın iyi ki bizim Aksu'muzsun.

Demet Akalın: Kraliçem, vazgeçilmezim

Aşksın sen acılarımız hüzünlerimiz, hep sen varsın tuttuğumuz şarkılarda... İyi ki doğdun iyi ki tanıdım seni iyi ki o güzel kalbinden yer açtın bana seni çok seviyorum. Gençliğim,anneliğim, kraliçem, vazgeçilmezim. İyi ki varsın, iyi ki bizim Aksu'muzsun. İyi ki doğdun.

Ece Yörenç: Bugün günlerden Sezen Aksu

Bugün günlerden SEZEN AKSU! Happy Birthday Sezen... İyi ki doğdun Sezen iyi ki dogdun sezen...

Yonca Evcimik: İyi ki varsın!

Sen olmasan kalp ağrılarımızı, aşk acılarımızı nasıl yatıştıracakmışız acaba?  İyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun ve hayatlarımıza fon müziği olmuşsun. Doğum günün kutlu olsun.  


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsezen aksu