UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SON GÜNLERİN OLAY İSMİ BADE İŞÇİL CEPHESİNDEN BOMBA İDDİALAR ART ARDA GELMEYE DEVAME DİYOR! İŞTE ÇİFTİN AYRILIK NEDENİ!..

SON GÜNLERİN OLAY İSMİ BADE İŞÇİL CEPHESİNDEN BOMBA İDDİALAR ART ARDA GELMEYE DEVAME DİYOR! İŞTE ÇİFTİN AYRILIK NEDENİ!..

SON GÜNLERİN OLAY İSMİ BADE İŞÇİL CEPHESİNDEN BOMBA İDDİALAR ART ARDA GELMEYE DEVAME DİYOR! İŞTE ÇİFTİN AYRILIK NEDENİ!..

Son günlerde evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Malkoç Süalp-Bade İşcil çiftinin ayrılık nedenlerinden birinin ‘set özlemi’ olduğu ortaya çıktı.

Çiftin boşanma aşamasına gelmesinde, İşcil’in dizi görüşmelerine gitmeye başlamasının etkili oldu. İşcil, evlilik kararıyla bıraktığını açıkladığı oyunculuğa merakla beklenen ‘Muhteşem Yüzyıl-Kösem’ projesiyle dönmek isteyince, eşiyle arası bozuldu.   

İşcil buna rağmen yapımcı Timur Savcı’yla görüşmeye devam ederken, son dizisi ‘Kuzey Güney’de kazandığının çok altında bir ücret teklif edilmesi görüşmelerin uzamasına neden oldu. TİMS, bölüm başı 10 bin liralık ücrette iyileştirmeye gidince İşcil projede yer almayı prensipte kabul etti.

ŞOFÖRÜ İFADE VERDİ: KESİNLİKLE EVE GİTMEDİ

İşcil bir süre önce eşi Malkoç Süalp’ten şiddet gördüğünü iddia ederek mahkemeye başvurmuş ve “Boşanmak istiyorum ama sığınacak yerim yok” ifadesiyle ‘barınma ve maddi yardım’ kararı aldırmıştı.

Mahkeme Süalp’in, İşcil ve oğlunun oturduğu Nişantaşı’ndaki eve yaklaşmasına yasak getirmiş, birkaç gün sonra da Süalp kararı ihlal ettiği gerekçesiyle Nişantaşı karakoluna çağrılmıştı.

Ancak daha sonra Malkoç Süalp’in kararı ihlal etmediği, aynı semtte oturan kardeşi Tarkan Süalp’in yanına yerleştiği ortaya çıktı. İşadamının şoförü Süleyman Çalışkan da Süalp’in kesinlikle İşcil’in evine gitmediği yönünde ifade verdi. 

SÜALP: TEHDİT ETMEDİM

Malkoç Süalp, karakolda verdiği ifadesinde, “Eşimin aşırı kıskançlığı, hırs tutkusu ve agresif yapısından dolayı tartışıyorduk ancak hiçbir zaman kendisini tehdit etmedim, hakarette bulunmadım” dedi.

Süalp, eşinin pişman olup boşanma davasını geri çektiğini, kendisinin de çocukları için barışmayı kabul ettiğini söylerken, tartışmaların artarak sürmesiyle bu kez kendisinin boşanma davası açtığını ifade etti. 

HİZMETÇİNİN İSYANI

Malkoç Süalp’in ikizi Tarkan Süalp, Facebook’ta çiftin hizmetçisinin İşcil’e gönderdiği SMS’in fotoğrafını yayınladı. Görevli mesajında, “Bade Hanım istifa ediyorum. Malkoç Bey’e yapılanlar haksızlık. Evde yaşananlara şahidim. Allah size akıl fikir versin” dedi.

Habertürk

NİŞANTAŞI'NDA GERGİN SAATLER

"Boşanmak istiyorum ama sığınacak yerim yok" diyen Bade İşçil'in talebi doğrultusunda Malkoç Süalp'in 2 ay süreyle eşi, evi, işyeri ve okuluna yaklaşmamasına karar verildi. Mahkemeden sosyetik işadamının öfke kontrolü için rehabilitasyon programlarına katılması kararı da çıktı. Ancak Bade İşçil ile Malkoç Süalp arasındaki gerginlik, ertesi gün zirveye çıktı.

İddiaya göre 11 Temmuz saat 17.00 civarında sosyetik iş adamı, tedbir kararına karşı gelerek güzel oyuncunun Nişantaşı'nda kaldığı eve gitti. Eşinin geldiğini güvenlik görevlileri sayesinde öğrenen Bade İşçil de bunun üzerine soluğu Teşvikiye'deki karakolda aldı. Güzel oyuncunun, iddiaları üzerine Süalp ifadeye çağrıldı. Sosyetik iş adamı, "Eşimin evine gitmedim. Kardeşimin de evi aynı yerde" iddiasında bulundu. Ancak Malkoç Süalp'in Bade İşçil'in olduğu siteye girerken çekilen kamera görüntülerinin ünlü oyuncu tarafından alındığı iddia edildi.

SÜALP: 'ASIL MAĞDUR BENİM'

Bugün İşçil'in yeniden boşanma davası açacağı ve Malkoç Süalp'le ilgili diğer tüm iddialarını da mahkemeye sunacağı öğrenildi. Öte yandan sosyetik iş adamı, yakın çevresine "Asıl şiddet gören benim" dedi. Hatta Malkoç Süalp, delil olarak evdeki yardımcının eşi ve kendisine attığı "Malkoç Bey, asıl mağdur olandır. Ben Ocak'tan beri onlarla aynı evde yaşıyorum" şeklindeki cep telefonu mesajını herkese gösterdi. Ancak Bade İşçil cephesi bunun doğruyu yansıtmadığını dile getirdi. İddialara göre Malkoç Süalp, kaçak olarak çalıştırdığı yabancı uyruklu yardımcısıyla güzel oyuncuya karşı işbirliği yaptı.

600 BİN LİRA TALEP ETMİŞTİ

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz ay açıp geri çektiği boşanma davasında 2 yıllık eşinden 'psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle'600 bin lira tazminat talep etti. Bade İşçil; oğlu Azur için aylık 30 bin, kendisi için de 40 bin lira nafaka istedi. Bugün yeniden boşanma davasını açacak olan Bade İşçil'in talep ettiği tazminat tutarında herhangi bir değişiklik yapıp yapmayacağı merak konusu...

17.30'DA ŞİKAYET ETTİ

Şimdilerde Nişantaşı'ndaki evinde kalan Bade İşçil, önceki gün saat 17.30 civarında "Eşim evimi bastı" iddiasıyla soluğu Teşvikiye'deki karakolda aldı.

Takvim 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBade İşçil  Malkoç Süalp