UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜN MEDYA'NIN DÜZENLEDİĞİ 'İFTAR YEMEĞİ' BU YILDA THE GREENPARK HOTEL BOSTANCI’DA YAKLAŞIK 650 DAVETLİNİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ!..

GÜN MEDYA'NIN DÜZENLEDİĞİ 'İFTAR YEMEĞİ' BU YILDA THE GREENPARK HOTEL BOSTANCI’DA YAKLAŞIK 650 DAVETLİNİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ!..

GÜN MEDYA'NIN DÜZENLEDİĞİ 'İFTAR YEMEĞİ' BU YILDA THE GREENPARK HOTEL BOSTANCI’DA YAKLAŞIK 650 DAVETLİNİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ!..

İstanbul Bostancı, The Green Park Hotel’in havuz başında gerçekleşen iftara yaklaşık 650 davetli katıldı. Gelen konukları kapıda Osmanlı giysileri ile gülsuyu dökerek karşılayan bayanlara, İstanbul Mehter Takımı müzikleriyle de eşlik etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Protokol İmamları’ndan Şaban Coşkun’un iftar duası ve Yuşa Camii İmamı Hayrullah Sağır’ın ezan okumasıyla başlayan iftar yemeği sonrasında, Akdeniz Erbaş’ın seslendirdiği Dombra şarkısı geceye renk kattı.

Onur konuğu Harun Osmanoğlu'na plaketi Haydar Erdoğan taktim etti

İş, siyaset ve sahne dünyasından pek çok ünlü ismin katıldığı gecenin flaş konukları ise, son kuşak Osmanlı Şehzadeleri oldu. Gecede, Abdülhamid’in üçüncü kuşak torunu ve Türkiyedeki Hanedan Reisi kabul edilen Harun Osmanoğlu’na bir de plaket verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeğeni Haydar Erdoğan tarafından verilen plaketi almaktan ve bu geceye katılmış olmaktan dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Osmanoğlu, “Tek dileğim bu güzel ülke bir daha kötü günler görmesin” oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan mesaj

Gün Medya Grubu’nun iftar davetine davetli olup da, başka programlar nedeniyle katılamayan isimler mazetlerini bildirir mesajlar gönderdiler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Erzurum Milletvekili Efgan Ala, Mit Müsteşarı Hakan Fidan bu isimler arasındaydı.

Cengiz Aygün, gecenin ev sahipliğini yaptı

Aynı zamanda Türk & Mogol İş Konseyi Başkanı olan Cengiz Aygün İftar gecesine ev sahipliği yaparak konuklarla tek tek ilgilendi. Maldivler Baş Konsolosu Nihat Böytüzün, Tarım Başkanı Süleyman Demir, Emir Bilgin, Eski BDK Başkanı Tevfik Bilgin, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kadıköy Life Dergisi Sahibi Kadir Toprakkaya protokole ayrılan masalarda göze çarpan isimler arasında yer aldılar.

Utku Görkem Kırdemir fahri sunucuydu

Kral Grubu Haber Müdürü olan Utku Görkem Kırdemir’in, ‘Fahri Sunuculuk’ görevi üstlendiği gecede Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Eski BDK Başkanı Tevfik Bilgin, Turizm Duayeni ve Maldivler Baş Konsolosu Nihat Böytüzün, Avukat Mehmet Emin Nehrozoğlu, Can Tanrıyar,Cem Özer ve bugün annesini toprağa vermesine rağmen davete icabet eden Bahar Öztan göze çarpan isimler arasındaydı..

Darülaceze sakinleri bu senede şeref konuğu oldular

Gün Medya Geleneksel İftar Yemeği'ne, Abdülhamid Han’ın yadigârı olan Darülaceze Müessesesi’nin sakinleri, bu sene 150 kişilik bir grup ile katıldı. Darülaceze sakinleri tamamen Gün Medya tarafından organize edilen otobüslerle iftara alınıp ağırlandıktan sonra tekrar yolcu edildiler.



CENGİZ AYGÜN'ÜN İFTAR YEMEĞİNDEKİ MEHTER TAKIMI GÖSTERİ İÇİN TIKLANIYINIZ!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgün medya  ramazan  iftar yemeği