UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ ÖZEL: KAHPE BİZANS 2'NİN ADI SONUNDA BELLİ OLDU!..

UÇANKUŞ ÖZEL: KAHPE BİZANS 2'NİN ADI SONUNDA BELLİ OLDU!..

UÇANKUŞ ÖZEL: KAHPE BİZANS 2'NİN ADI SONUNDA BELLİ OLDU!..

Gani Müjde'nin Kahpe Bizans ismini kullanmasına 250 bin TL teminatla eski yapımcıları Ferdi Eğilmez ve Mehmet Soyarslan tarafından tedbir konulan son filminin adı belli oldu.

Senaryodaki dövüş sahneleri ve tarihi ambiyansa uygun ucuz mekanlar olduğu için filmin büyük kısmı Bulgaristan'ın Nuboyana Stüdyoları'nda çekilmişti. Gürkan Uygun, Tolgahan Sayışman, Murat Dalkılıç, Tuvana Türkay, Ufuk Özkan ve Gonca Vuslateri gibi ünlü isimlerin kamera karşısına geçtiği filmin adı "Game Of Bizans" oldu.

Filmin yapımcısı Şükrü Avşar, "Sonunda bu isimde karar kıldık" dedi. Filmin senaryo yazarı ve yönetmeni Gani Müjde isim konusunda seyircilerden önerilerini sormuş ve "Yeni Bizans filmime isim arayışları sürüyor ve  #ganimüjdeninyenibizansfilmi hashtagı ile bana yazabilirsiniz" demişti. İşte çekimleri Ürgüp'te tamamlanan film için gelen o önerilerden bazıları; Bizans Yolun Sonu, Bizans evlere şenlik,Part Time Bizans, Bizans biz geldik, Bizanistan da bir gece = binbir gece, Yeni Bizans / Bizanslıyım Ezelden / Bizans,  Tuuba/ Yine Bizans, Hey Gidi Bizans, Kahpeçino Bizans, Tüh Be Bizans, Bizansta Beş Minare...


 BİRSEN ALTUNTAŞ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13