UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENERBAHÇE, UZUN ZAMANDIR PEŞİNDE KOŞTUĞU YILDIZI BORSAYA BİLDİRDİ!..

FENERBAHÇE, UZUN ZAMANDIR PEŞİNDE KOŞTUĞU YILDIZI BORSAYA BİLDİRDİ!..

FENERBAHÇE, UZUN ZAMANDIR PEŞİNDE KOŞTUĞU YILDIZI BORSAYA BİLDİRDİ!..

..Ve haftalardır konuşulan transfer gerçekleşiyor.

Bir dünya yıldızı daha Süper Lig'e geliyor. Fenerbahçe özenle zenginleştirilmiş kadrosunu bir dünya yıldızı ile daha süslüyor.

Sarı-Lacivertli taraftarların günlerdir beklediği müjde kısa bir süre önce geldi.

Fenerbahçe Yönetimi, Robin Van Persie'nin transferiyle ilgili resmi bildirimi Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptı.

KAP'a bildirilen açıklamada, "Profesyonel futbolcu Robin van Persie'nin transferi için kendisi ve Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" ifadesi kullanıldı.

Sağlık kontrolünden geçmişti

Gün içerisinde de Hollandalı yıldızın transferiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanmıştı. İtalyan gazeteci Di Marzio, Van Persie'nin bugün Londra'daki bir sağlık kuruluşunda sağlık kontrolünden geçtiğini bildirmişti. Sportif Direktör Terraneo da transfer görüşmelerinde bulunmak üzere Londra'da bulunuyordu.

Fenerbahçe Kulübü'nün kısa bir süre içerisinde Persie'nin geliş tarihini açıklaması bekleniyor. Hollandalı futbolcunun pazar ya da pazartesi günü İstanbul'da olması bekleniyor.

KAP'ın sitesi kilitlendi!

Van Persie için görüşmelere başlandığının borsaya bildirimesinin ardından aşırı yüklenmeden dolayı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nun (KAP) sitesine bir süre girilemedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfenerbahçe  van persie