UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİRSEN ALTUNTAŞ YAZIYOR: KENAN AŞK İLE DEĞİL, PARA İLE YAPMIŞ!..

BİRSEN ALTUNTAŞ YAZIYOR: KENAN AŞK İLE DEĞİL, PARA İLE YAPMIŞ!..

BİRSEN ALTUNTAŞ YAZIYOR: KENAN AŞK İLE DEĞİL, PARA İLE YAPMIŞ!..

Dün gece TV seyredenler bir anda Beren Saat’le, eşi Kenan Doğulu’nun rol aldığı beyaz eşya reklamıyla karşılaştı. İngiliz yönetmen Adrian Moat’ın 5 günde çektiği reklam filmi çiftin birlikte ilk projesi olduğu için büyük ilgi gördü. Sosyal medyada reklam hakkında “Beren Saat ne kadar güzel, onu ekranda görmeyi çok özlemiştik” ve “Biz dememiş miydik Beren ile Kenan’ın ilişkisi reklam aşkı” şeklinde yapılan farklı yorumlar öne çıktı. Ancak reklamda dikkat çeken şüphesiz en önemli ayrıntı Kenan Doğulu’nun kampanyanın sloganı için bestelediği “Ne Yaparsan Yap, Aşk ile Yap” şarkısıydı.

Mr.&Mrs. Smith'i anımsattı

Kenan Doğulu, bir süre önce şarkıyı single olarak piyasaya çıkarmış, klibini de geçen ay sonu tamamlamıştı. "Aşk ile Yap" şarkısını dinleyen pek çok kişi hayal kırıklığı yaşamış ve fanları bile Doğulu hakkında “Sanki şarkıları eskisi kadar rağbet görmüyor, amatör şarkıcılar gibi söylemiş. Eski Kenan olacaktı ki yeri göğü inletirdi” mesajlarını atmıştı.

Dün gece reklamın ekrana gelmesiyle Doğulu’nun aslında şarkıyı Arçelik’in 20. Yılı için bestelediği ortaya çıktı. Beren Saat’in, Angelina Jolie’nin eşi Brad Pitt’le çektiği 2005 yapımı “Mr.&Mrs. Smith filmindeki aksiyon sahnelerine benzeyen görüntüleriyle açılan reklamda Kenan Doğulu şöyle diyor:

 “Severek, aşk ile yapınca, her şey çok daha güzel, çok daha özel oluyor.”

Ancak hayal kırıklığı yaşatan şarkının aslında reklam kampanyası için yapıldığı ortaya çıkınca herkes anladı ki; Kenan şarkıyı aşk ile değil, para ile yapmış

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERberen saat  kenan doğulu