UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

'HİÇ ORHAN GENCEBAY'IN ÖNÜNE GEÇEMEDİM!' MÜZİĞİN BABASI ORHAN GENCEBAY VE SEVİM EMRE ÇİFTİNDEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR!..

'HİÇ ORHAN GENCEBAY'IN ÖNÜNE GEÇEMEDİM!' MÜZİĞİN BABASI ORHAN GENCEBAY VE SEVİM EMRE ÇİFTİNDEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR!..

'HİÇ ORHAN GENCEBAY'IN ÖNÜNE GEÇEMEDİM!' MÜZİĞİN BABASI ORHAN GENCEBAY VE SEVİM EMRE ÇİFTİNDEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR!..

HİÇ ORHAN GENCEBAY'IN ÖNÜNE GEÇMEDİM

Aysha Yaşam ve Stil Dergisi, bayrama denk gelen bu ay ki sayısında müziğin babası hatta Orhan GENCEBAY ve Sevim EMRE ile tatlı, içten, samimi bir röportaj gerçekleştirdi.

ORHAN GENCEBAY

"Ben hobisini meslek edinmiş şanslı insanlardan biriyim"

"Alnımda bir yazı var sanki; ben sizi seviyorum yazıyor ki onlar da beni seviyorlar. "

"Bana zaman zaman derler ki: ‘Aşk bitti, sevgi bitti baba!’ Hayır, aşk bitmez! Aşk ancak insan yok olduğu zaman biter.  Bizler var olduğumuza göre kim demiş aşk yoktur diye. "

" Bayramlar aynı ama romantizmi değişti."

SEVİM EMRE

Ben onun arkasında ve yanında durmayı bildim ve hiç ön plana çıkmak istemedim."

"Orhan Gencebayı sevenleriyle birlikte sevmeyi bildim"

" Ben, kendisinin her zaman yanındayım, her zaman arkasında durmayı bildim. Tabii Orhan Gencebay büyük bir değer. Ben hep onu sevenleriyle birlikte sevdim. Sevgi ve saygı olduğu zaman bunu başarırsınız. Gerçekten onu seven o kadar çok insan var ki! Kolay değildir bu sevgiyi paylaşmak. Dediğim gibi, ben Orhan Gencebay’ı sevenleriyle birlikte sevdim. Böyle alıştırdım kendimi. Daima arkasında durdum, öne çıkmayı istemedim.

OG: Ama bu sözler bir astlık-üstlük meselesi gibi anlaşılmasın. Bu dünyada herkesin bir görevi var ve o göreviyle anılır. İyi şeyler yapılmışsa mutlu olarak göçer bu dünyadan. Görev yapana, hele görevini iyi yaptığına inanan birine engel değil; yardımcı olmak lazım. Hepimiz görevlerimizi en iyi şekilde yapmalıyız. Hakk’a ve halka iyi işler yapmak gerekir. Ben müzik yapıyorsam bu yeteneği bana Yaradan vermiş. Yeteneğimi en iyi şekilde yapabilmeliyim. Yaradan’ın vermiş olduğu değerleri korumak benim görevim. Kime anlatıyorum; insanımıza anlatıyorum. Nasıl yapıyorum; manevi değerleri koruyarak yapıyorum. Ben bunu yaparken da yardımcı olmak önemlidir. Kıskançlık gibi duygular olamaz.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERORHAN GENCEBAY  SEVİM EMRE