UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAKLARINDA EVLENECEK İDDİALARI ÇIKAN ÜNLÜ ÇİFTİ MURAT DALKILIÇ – MERVE BOLUĞUR’UN DÜĞÜNÜ YAPACAKLARI MEKAN BELLİ OLDU!..

HAKLARINDA EVLENECEK İDDİALARI ÇIKAN ÜNLÜ ÇİFTİ MURAT DALKILIÇ – MERVE BOLUĞUR’UN DÜĞÜNÜ YAPACAKLARI MEKAN BELLİ OLDU!..

HAKLARINDA EVLENECEK İDDİALARI ÇIKAN ÜNLÜ ÇİFTİ MURAT DALKILIÇ – MERVE BOLUĞUR’UN  DÜĞÜNÜ YAPACAKLARI MEKAN BELLİ OLDU!..

Takvim'in özel haberine göre popçu Murat Dalkılıç'ın ihaneti yüzünden biten aşklarına ikinci bir şans veren Merve Boluğur, bu kez sağlam adımlarla ilerliyor.


5 aylık ayrılıktan sonra popçunun ısrarlarına dayanamayan ve aşka devam kararı veren Boluğur, sevgilisinin evlilik teklifine 'Evet' cevabı verdi. Nikah günü alan çift, evlilik hazırlıklarına ise jet hızıyla başladı.

450 kişilik düğün için aşklarının başladığı Bodrum Yalıkavak'taki Palmalife Beach'i tercih eden sevgililer, davetliler için her şeyi VIP hazırlıyor. Kokteyl tarzındaki törene gelecek misafirleri için İstanbul'dan bir uçak kiralayan Dalkılıç, konukların transferi için de VIP minibüsleri tercih etti.

Plajda yapılacak düğünde özel çiçeklerle Beach'i süsletecek olan popçunun, gelen misafirlerinden de beyaz kıyafet giyinmesini isteyeceği öğrenildi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13