UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

'YAKARIM CANINI' KİTABIYLA SES GETİREN CAN TANRIYAR, RADYO MEGA'DA "PINARATING" PROGRAMININ KONUĞU OLDU VE SORULARI YANITLADI!..

'YAKARIM CANINI' KİTABIYLA SES GETİREN CAN TANRIYAR, RADYO MEGA'DA "PINARATING" PROGRAMININ KONUĞU OLDU VE SORULARI YANITLADI!..

'YAKARIM CANINI' KİTABIYLA SES GETİREN CAN TANRIYAR, RADYO MEGA'DA "PINARATING" PROGRAMININ KONUĞU OLDU VE SORULARI YANITLADI!..

Can Tanrıyar 23 Haziran Salı Günü Radyo Mega’da Pınarating’in Konuğu Oldu!

Can Tanrıyar: İnsanlar küfür eder diye bekliyordum ama Güzin ablalık yapıyorum

Kitabın adıyla bir mail adresi de açtım. Buradan çok fazla olumsuz tepki alacağımı düşünüyordum ama tam tersi oldu. İnsanlar bana ulaşıp kendi yaşadıkları problemleri yazmaya başladı. Hiç üşenmiyorum hepsine tek tek cevap veriyorum. Ben zamanında bunu böyle yaşamıştım sizde aynı hataları yamayın diye uyarıyorum. Bir anlamda Güzin Ablalık yapıyorum. İnsanlar deşarj olsunlar istiyorum ben damdan düşerek bunları öğrendim başkaları da aynı hataya düşmesin istiyorum. Şimdiye kadar gelen maillerden verdiğim cevaplarla çok faydalı olduğum insanlar oldu.

Can Tanrıyar, vefat eden eşinin ardından yazdığı ‘Yakarım Canını’ kitabı için Radyo Mega’da Pınarating’in yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Can Tanrıyar: Ne kadar ağır olursa olsun bir bedel ödemem gerektiğini biliyordum.

Şafak yıllardır bana mektuplar, yazılar yazdı ama bunların hiçbirini vefatından önce okumadım. Yıllardır ertelediğim,  görmezden geldiğim eşimin vasiyetini yazmaya karar vermeden önce zong zong baş ağrısı gibi notlar karşıma çıktı. Başımı kuma gömmüştüm ama yıllar sonra okuduktan sonra bir bedelin beni beklediğini anladım.

Can Tanrıyar: Bu dünyada bunları yapabildiğim için Allah'a şükrediyorum

Yaşadıklarımın hiç farkında olmayabilirdim ama bu dünyada fark ettiğim için Allah'a şükrediyorum. Elimden geldiği kadarıyla paylaşmaya çalışıyorum ki benim yaşadıklarımı başkaları da yaşamasın. Birçok arkadaşım bu yazıları imha etmemi söylediler ama ortada el yazısıyla yazılmış bir vasiyet var ve vicdanım el vermedi.

Can Tanrıyar: En unutulmaması gereken ‘Aile’ kavramını unuttum

Zamanında yaptığım TV programları nedeniyle hem çok yoğun günler hem de ünlülerle bezenmiş bir hayat yaşadım. Birçok kişinin özendiği hatta yerimde olmak istediği dünyada herkes kuralına göre oynar. Yüzde 95’inin menfaat üzerine kurduğu bu dünyaya aldandım ve hayatta unutulmaması gereken en önemli kurumu ‘ailemi’ unuttum.

Can Tanrıyar: Gözüm kapanmış ne yaşattığımın farkında değildim

Ne yaşadığımın ne yaşattığımın farkında değildim. Benim için hayatımın karanlık dönemi ama artık geride kaldı. Bilinçli olarak böyle davranmadım ama bu da beni kurtarmaz. Kitabın bitmiş halini okumadım. Çocuklarım bu kitabı bitirebileceğimi düşünmediler çünkü 2 sayfa yazıp yeniden o günleri hatırlıyorum ve günlerce yorganın altına girip kendimle hesaplaşıyordum. Kitabı yazarken çok ciddi travmalar yaşadım. O dönemleri beynimden sildiğimi düşünüyordum ama yanılmışım.

Can Tanrıyar: Ajda Pekkan ile tamamen tesadüf eseri bir araya geldik

Kitabı yazarken birden şarkı ortaya çıktı. Planlı ve programlı değildi aslında hatta çok samimiyetim olmadığı halde Ajda Pekkan tamamen tesadüf eseri şarkıyı okudu.

Can Tanrıyar: Bir yazıyla insanların hayatını mahvedebilirsiniz

Çiftlerin kavga ettikleri zaman kırmak, dökmek yazmanın yanında gelip geçici kalıyor. Rahmetlinin yazdıkları o kadar kalıcı ki bu iz hayat boyu benden çıkmayacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13