UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UCANKUŞ ÖZEL HABER! ÜNLÜ OYUNCU KÖYDE FESTİVAL DÜĞÜNÜ YAPTI!..

UCANKUŞ ÖZEL HABER! ÜNLÜ OYUNCU KÖYDE FESTİVAL DÜĞÜNÜ YAPTI!..

UCANKUŞ ÖZEL HABER! ÜNLÜ OYUNCU KÖYDE FESTİVAL DÜĞÜNÜ YAPTI!..

Ali Ayşe'yi Seviyor dizisiyle yıldızı parlayan ve son olarak Acil Servis  dizisinde başrol oynayan Nur Erkul, çok ilginç bir düğüne imza attı. Yaşamını 38 yaşındaki müzisyen ve yapımcı Cem Baydur'la birleştiren 30 yaşındaki Erkul, Bursa'nın Orhangazi ilçesinin Dutluca köyünde çok konuşulacak bir kır düğünü organize etti. 

İznik Gölü kenarındaki futbol tesislerinde 500 kişilik bir düğün yapan oyuncu gece 00.00'a kadar misafirlere self servis mangal, köy kadınlarının açtıkları gözleme ve kartalaç ikram ettirdi. Sahada ise gün boyu popcorncu, pamuk şekerci, macuncu ve simitçi servis yaptı. 

DAMATTAN GELİNE DÖVME YAPTI

Düğünde çocuklar için oyun parkı kuruldu. Arada palyaço ve çeşitli kılıklarla çocukları eğlendirecek maskotlar görev aldı. Gece 02.00'ye kadar DJ, klavye ve İnce Saz ekibi konukları coşturdu. 

Gece ilerleyen saatlerde damat gelinin ayağına Hint kınası yaktı. Daha sonra fenerler yakılıp dilekler dilendi. Düş Sokağı grubunun şarkılarının büyük bölümünün söz ve bestesi kendisine ait olan Damat Cem Baydur, aynı zamanda resimle uğraşıyor.

Birsen Altuntaş

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERNur Erkul