UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YENİ SEZONDA EKRANLARDA! PERŞEMBE GÜNLERİNİN SEVİLEN DİZİSİNDEN 'MİNİK' TRANSFER!..

YENİ SEZONDA EKRANLARDA! PERŞEMBE GÜNLERİNİN SEVİLEN DİZİSİNDEN 'MİNİK' TRANSFER!..

YENİ SEZONDA EKRANLARDA! PERŞEMBE GÜNLERİNİN SEVİLEN DİZİSİNDEN 'MİNİK' TRANSFER!..

Eymen Kaan Dipçin yeni sezonda Fox TV'de ekrana gelen Kocamın Ailesi adlı dizinin oyuncu kadrosuna katıldı.

7 yaşında olmasına rağmen O Hayat Benim, Ah Neriman gibi dizilerde rol alan Eymen Kaan Dipçin, yeteneği ve sevimliliği ile Türkiye'nin yeni çocuk yıldızı olarak anılıyor. Eymen Kaan Dipçin yeni sezonda da Kocamın Ailesi dizisinde rol alacak. 

5 yaşında iken, genç oyuncu Temmuz Karikutal'ın kurucularından olduğu menajerlik firması Mandalina casting ile yolu kesişen Eymen Kaan, sonrasında birçok projede oyuncu olarak rol almaya başladı. Dünya markalarının Türkiye'deki Reklam filmlerinde rol alan Eymen, son olarak Ah Neriman dizisinde, Perran Kutman'ın torunu olarak rol almış ve büyük beğeni toplamıştı.

Normalde çok az çocuk oyuncu ile çalıştıklarını, ancak Eymen'i gördüğünde hayran kaldığını ve geri çeviremediğini belirten Karikutal, "Eymen Kaan'ın yaşı henüz çok küçük olduğu için, kariyeriyle ilgili çok hassas bir çalışma yürütüyoruz. Eymen Kaan'ın ailesi de bu konuda çok bilinçli.

Çocuk oyuncuların ailelerinin bilinçli olması, o çocuğun geleceği için çok önemli. Eymen Kaan'ı yayına girecek olan bir reklam filminde daha göreceksiniz. Aynı zamanda yeni sezonda 'Kocamın Ailesi' dizisinde izleyeceğiz. Anlaşmayı yaptık" diyerek sözlerini tamamladı. 

Acunn

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13