UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YOUTUBE’DA YAYINLADIĞI “PARA HER KAPIYI AÇAR” KONULU VİDEOLARLA BÜYÜK TARTIŞMAYA VE SKANDALIN PATLAK VERMESİNE YOL AÇTI!..

YOUTUBE’DA YAYINLADIĞI “PARA HER KAPIYI AÇAR” KONULU VİDEOLARLA BÜYÜK TARTIŞMAYA VE SKANDALIN PATLAK VERMESİNE YOL AÇTI!..

YOUTUBE’DA YAYINLADIĞI “PARA HER KAPIYI AÇAR” KONULU VİDEOLARLA BÜYÜK TARTIŞMAYA VE SKANDALIN PATLAK VERMESİNE YOL AÇTI!..

Rusya’da inşaat sektörü oligarklarından milyarder İgor Nekladko’nun 16 yaşındaki torunu Grigory Mamurin’in, YouTube’da yayınladığı “Para her kapıyı açar” konulu videolarla büyük tartışmaya ve skandalın patlak vermesine yol açtı.

Para karşılığı sokaktan geçenlere idrarını içirten, tanımadığı kadınlara para teklif ederek sokak ortasında soyunmaları ve kendisiyle öpüşmelerini isteyen oligark torununun videosu 1,5 milyon izleyici topladı. Bazı Ruslar “İşte bizim acı gerçeklerimiz” derken, bazıları ise Mamurin’in şımarık olduğu yorumunda bulundu.

Oligark torunu Grigory’in tuhaf videoları önceki gün Rusya’daki “Komsomolskaya Pravda” gazetesi tarafından da fark edildi. Oligarkın çevresine ulaşan gazete, “Dede İgor çok kızgın. Torununu halkla nasıl alay ettiğini görünce küplere bindi. Ciddi tedbir alacağını söylüyor. Belki de eğitim gördüğü yurt dışına geri gönderecek” satırlarına yer verdi.

16 yaşındaki Grigory Mamurin’in İnternet üzerinden yayınladığı “Para her kapıyı açar” dizisinde en çarpıcı video başkent Moskova’nın “Gorki” parkında çekilmiş. Orta yaşlardaki adama yaklaşan Mamurin, “Size para verirsem bir bardak idrarımı içmeyi kabul eder misiniz” diye soruyor. 10 bin ruble (yaklaşık 500 TL) karşılığında bu işi yapmayı kabul eden kişiyle tenha bir yere çekilen Mamurin,  su bardağına doldurduğu idrarını bu kişiye içiriyor.

Olay skandal boyutu aldığında açıklama yapan Mamurin, çekimin mizansenden ibaret olduğunu savundu.

Büyük yankı toplayan ikinci video yine Moskova sokaklarından birinde çekiliyor. Genç bir kıza “Size para versem burada üzerinizde sadece iç çamaşırınız kalacak şekilde soyuna bilir misiniz” diye soruyor. Kısa bir pazarlıktan sonra 15 bin rubleye (yaklaşık 750 TL) teklifi kabul eden genç kız gerçekten soyunarak 10 saniye sokakta boy gösteriyor.

İkinci video çekimi sonunda “Şimdi gidip dilencilerin karnını doyuralım” diyen Mamurin, Rusya’da bile oldukça pahalı iki yarım kiloluk kırmızı havyar kavanozu satın alıyor. Havyarı kaşık kaşık yiyen dilenciler “Grigoriy sen en büyüksün” diyor. Bunun üzerine Grigory Mamurin “Gördüğünüz gibi para her kapıyı açıyor” yanıtını veriyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgrigory mamurin