UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİRSEN ALTUNTAŞ YAZIYOR: ELİZ SAKUÇOĞLU, MURAT BOZ'U ARAYIP AĞLADI!..

BİRSEN ALTUNTAŞ YAZIYOR: ELİZ SAKUÇOĞLU, MURAT BOZ'U ARAYIP AĞLADI!..

BİRSEN ALTUNTAŞ YAZIYOR: ELİZ SAKUÇOĞLU, MURAT BOZ'U ARAYIP AĞLADI!..

İlk görüntüleri bu akşam!

Bundan 7 yıl önceydi. Murat Boz, Tarkan'ın vokalisti olarak başladığı müzik kariyerinde tek başına kendi kanatlarıyla hızla yükseliyordu. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır sözünün güzel bir örneği olarak Eliz Sakuçoğlu da o dönem Boz'un hem sevgilisi, hem de stil danışmanı olarak eli ayağı her şeyiydi. Şöhreti her geçen gün artan bu genç adamın hayatındaki kadın da merak konusuydu. Bu yüzden özellikle Eliz'le röportaj yapmak istedim. İlk röportajını yaptığım oldukça sade, hanımefendi, kibar, kendisini aşık olduğu adama adayan ve geride durmayı tercih eden bu kadını çok beğenmiştim.

Kenan'la da adı anıldı

8 yıl süren ve 1 yılı nikahlı geçen Eliz - Murat beraberliği geçen yaz bitti. Eliz'in Murat Boz'a, ortak arkadaşları Muhteşem Yüzyıl'ın Selim'i Engin Öztürk'le ihanet ettiği iddiası basında geniş yer buldu. Daha sonra Eliz'în adı pek çok ünlü isimle anıldı. Bu isimler arasında Kenan İmirzalıoğlu ve Hakan Baş da vardı. Eliz birden meslek değiştirip yaşam koçu olarak karşımıza çıktı. Tıpkı Murat Boz gibi, kaslı vücuduyla seksi pozlarını bile yayınladı. Sosyal medyada Eliz'le 60 Gün isimli programı başlattı. Berrak Tüzünataç'ın yürüyüş arkadaşı oldu. Tüm bu yaptıkları, sosyal medyada paylaştıkları ortaya arayış içinde olan ancak bir türlü huzuru ve mutluluğu bulamayan bir kadın tablosu çıkardı.

"Lütfen barışalım" diye ağladı

İşte Eliz'in böyle bir psikolojideyken önceki ay gece yarısı ağlayarak Murat Boz'u aradığı konuşuluyor. Boz'u bir türlü unutamayan Eliz, önceki ay yakışıklı popçuya  iddiaya göre "Lütfen barışalım" dedi. Eski eşinin yaşadığı üzüntüyü gören Boz ise kibarca bir daha eski günlere dönemeyeceklerini söyledi. Yakışıklı popçunun Eliz'den gece yarısı gelen telefon olayını anlattığı dostlarına ayrıca "Ayrıldıktan sonra duyduklarım canımı çok sıktı. Artık geri dönüşümüz olamaz" dediği belirtiliyor. Bu olayı duyunca Eliz Sakuçoğlu'nun 1 aylık yeni sevgilisi Beran Benan'ın önce elini, sonra arkadan görüntüsünü "Yeni bir adım atmak, yeni bir söz söylemek insanların en korktuğu şeydir. Siz siz olun ve yeniliklerden korkmayın" şeklindeki paylaşımını daha iyi anlamak mümkün...

Eliz ile Benan Çeşme'de

İlk fotoğraflarını sosyal medyadan kendisinin paylaştığı yeni sevgilisi Beran Benan'la yurtdışından gelip Çeşme'de tatil yapan Eliz Sakuçoğlu, son olarak kameralara sarmaş dolaş görüntüler verdi. "Murat Boz'a gönderme mi?" dedirten özel görüntüler, bu akşam ilk kez 21.15'te yayınlanan Uçankuş TV'de olacak.   

Birsen Altuntaş

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMurat Boz  eliz sakuçoğlu