UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜLBEN ERGEN'İ ELEŞTİREN ÇAĞLA ŞIKEL VE ALİŞAN'A ERGEN'DEN YANIT GELDİ!..

GÜLBEN ERGEN'İ ELEŞTİREN ÇAĞLA ŞIKEL VE ALİŞAN'A ERGEN'DEN YANIT GELDİ!..

GÜLBEN ERGEN'İ ELEŞTİREN ÇAĞLA ŞIKEL VE ALİŞAN'A ERGEN'DEN YANIT GELDİ!..

Programlarına davet ettikleri halde gelmeyen Gülben Ergen’i eleştiren Alişan’a, Ergen’in yanıtı sosyal medya üzerinde oldu.

Her Şey Dahil adlı programlarıyla sezon boyunca başarılı bir performans sergileyen Alişan ve Çağla Şikel, uzun bir süredir konuk almak istedikleri Gülben Ergen kendileri yerine Melek Baykal’ın programına çıkınca sitemlerini televizyon ekranından göstermeyi tercih ettiler. Alişan’ın kendilerini izleyen milyonlar karşısında yaptığı konuşma büyük bir merak konusu oldu. İşte Alişan’ın Gülben Ergen’e sitem dolu sözleri: “Aynı kanalda çalıştığımız dönemde onun programına gitmiş ve sezon sonu için programımıza davet etmiştik. Kendisi “Tabi ki gelirim, gelmez olur muyum hiç” söylemleriyle bizleri uğurladı. Sene başında kendisiyle görüştüğümüzdeyse “ben size göz kırpacağım” dedi ancak göz falan kırpmadı.

Ardından bizlere farklı zamanlarda sözler verdi, “Kitabım çıksın, albümüm çıksın geleceğim” gibilerinden ancak baktık ne gelen var ne giden. Gülben  Ergen’den bahsediyorum ki yanılmıyorsam çıkardığı kitabının adın da ‘Öğrendim ki iyi insanların sözü yemindir” biz sizi iyi bir insan biliyoruz. Söz verdiniz ama gelmediniz. Belki buradan söylememem lazımdı ama çok kırıldım. En çok kırıldığım konuysa ona Çağla’yla gönderdiğimiz mesajlara olumlu ya da olumsuz bir dönüş yapmaması oldu. En azından gelmeyeceğim diyebilirdi.”

GÜLBEN ERGEN’İN YANITI GECİKMEDİ

Gülben Ergen, Alişan’ın sitem dolu sözlerinin üzerinden 24 saat geçmeden hakkındaki iddialara sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Duydukları karşısında yaşadığı kırgınlığı attığı mesajlarla belirten Gülben Ergen şu notu düştü: “Melek Baykal’ın ilk kez konuğu oldum ve Alişan&Çağla ikilisine söz vermedim. Buna rağmen ekranda yaptıkları açıklamaları hoş bulmadım. Yine de sağolsunlar. Değer vermişler, sitem etmişler diyelim… 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgülben ergen  çağla şikel  alişan