UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BUGÜN YAYINA GİRECEK ‘KİRALIK AŞK’ DİZİSİNİN YAPIM ŞİRKETİ 'ORTAKS İLETİŞİM' AJANSINI SEÇTİ!..

BUGÜN YAYINA GİRECEK ‘KİRALIK AŞK’ DİZİSİNİN YAPIM ŞİRKETİ 'ORTAKS İLETİŞİM' AJANSINI SEÇTİ!..

BUGÜN YAYINA GİRECEK ‘KİRALIK AŞK’ DİZİSİNİN YAPIM ŞİRKETİ 'ORTAKS İLETİŞİM' AJANSINI SEÇTİ!..

Sektörün hızla büyüyen iletişim ajanslarından Ajanda PR, müşterileri arasına 1 Erkek 1 Kadın dizisinin yapımcılığını üstlenen Müge Turalı’nın kurduğu Ortaks Yapım’ı kattı.

Bugün yayına girecek olan Kiralık Aşk dizisinin yapım şirketi Ortaks Yapım’ın iletişim ajansı Ajanda PR oldu. Önümüzdeki süreçte Ortaks Yapım’ın tüm iletişim çalışmalarını Ajanda PR yürütecek. Yapımcılığını 1 Erkek 1 Kadın’ın yapımcısı Müge Turalı’nın kurduğu Ortaks Yapım’ın üstlendiği “Kiralık Aşk” bugün 20.30’da Star TV ekranlarında olacak.

Kendi halinde yaşayan garson bir kızın bir günde değişen hayatı ve aşkın komik hallerinin anlatıldığı dizinin başrollerinde yakışıklı oyuncu Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci, Nergis Kumbasar, Sinem Öztürk ve başarılı oyuncu Levent Ülgen yer alırken, dizinin yönetmen koltuğunda ise Metin Balekoğlu oturuyor.

Kurumsal iletişim, lider iletişimi, medya ilişkileri, kriz iletişimi, kurumsal sosyal sorumluluk iletişimi, etkinlik yönetimi, dijital iletişim ve sponsorluk yönetimi alanlarında hizmet veren Ajanda PR’ın müşterileri arasında; Oriflame Türkiye, Endemol Türkiye, Hogan Türkiye, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, Keller Williams Türkiye, Bursa Kebap Evi, Grand Pasha Girne Hotel, Sueno Deluxe Belek Hotel, Mesut Yar, LinkLine ve CHI gibi sektöründe öncü markalar yer alıyor.

Ortaks Yapım Hakkında:

Ocak 2014'te 1 Kadın 1 Erkek dizisinin yapımcısı Müge TURALI PAK, Mehmetcan YÜKSEL ve Melda PERAHYA YALÇIN tarafından kurulan Ortaks Yapım, yerli - yabancı televizyon dizisi, sinema filmi ve çeşitli programların yanı sıra dijital ortama yönelik yenilikçi yapım projeleri ile fark yaratmak üzere yola çıktı. Tüm projelerine 360? yaratıcı bir bakış açısı ile destek vermektedir. Bünyesinde Pazarlama, PR, Reklam ve Sosyal Medya departmanlarını da barındıran Ortaks Yapım, eğlence ve TV sektöründe hızla başarılı projeler yaratmaya devam etmektedir. 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKiralık Aşk