UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞENAY YANGEL-NURAY SAYARI DAVASINDA ŞOK GELİŞME! DURUŞMAYA GELMEYEN NURAY SAYARI HAKİMİ KIZDIRDI!..

ŞENAY YANGEL-NURAY SAYARI DAVASINDA ŞOK GELİŞME! DURUŞMAYA GELMEYEN NURAY SAYARI HAKİMİ KIZDIRDI!..

ŞENAY YANGEL-NURAY SAYARI DAVASINDA ŞOK GELİŞME! DURUŞMAYA GELMEYEN NURAY SAYARI HAKİMİ KIZDIRDI!..

Ünlü astrolog Şenay Yangel, www.hurriyetaile.com ve kendisine ait www.astrodeha.com sitelerinde yayınlanan günlük burç yorumlarının birebir aynısını ve birkaç değişiklik yaparak kendi yazmış gibi iktibas eden Nuray Sayarı'ya karşı verdiği hukuk mücadelesine devam ediyor. 

Sayarı'yla aralarında 6 dava olan Yangel, avukat eşi Yüksel Yangel'le dün İstanbul Adliyesi 1. Fikri ve Sinai Haklar Mahkemesi'ndeydi. Davacı oldukları Nuray Sayarı ise yine duruşmaya katılmadı. 15. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin bilirkişi raporuyla kopyalama işlemi yaptığı belgelenen Sayarı'yı avukatları Ayşe Üstünel ve Yağmur Sancar'ın temsil ettiği duruşma yaklaşık 25 dakika sürdü.

"KARDEŞİM VE ASİSTANIM KOPYALADI" SAVUNMASI

Avukatı Sayarı'nın Amerika'ya gittiğini ve orada yaklaşık 40 gün kalacağını söyledi. Kopyalama suçlamasını kabul etmeyen Nuray Sayarı'nın savunmasında olaydan 14 yıllık asistanı ve kardeşi Hakan Uman'ı sorumlu tutarak "Kopyalamayı ben değil kardeşim ve asistanım yaptı" şeklindeki ifadesine yer verildi. 

Duruşmalara gelmeyen Sayarı için Yüksel Yangel, zorla getirilme kararı çıkarılmasını isterken hakim de bu duruma sinirlendi. Ancak daha sonra Sayarı'nın avukatına müvekkilini duruşmaya getirmesi için süre verdi. Duruşma eylül ayına ertelendi.

Çıkışta Uçankuş TV mikrofonuna konuşan Şenay - Yüksel Yangel çifti, "Nuray Sayarı kardeşi Hakan Uman'ı ve 14 yıllık asistanını sorumlu tuttu. Ancak kardeşiyle de mahkemelik, ayrıca anne babası da kendisini evlatlıktan reddetti. Bizim kendisine karşı açtığımız 1 TL'lik maddi ve manevi tazminat davasını kaybetti ama buna rağmen aramızdaki davaların hepsini kazandığını iddia ederek çevresine yanlış bilgi veriyor. Şimdiye kadar bize karşı açtığı hiçbir davayı kazanmış değil. Çırpındıkça batıyor" dedi.

Mustafa Solak

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERNURAY SAYARI  ŞENAY YANGEL