UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖZCAN DENİZ'DEN DANSÖZLÜ HALAYLI SEZON FİNALİ!..

ÖZCAN DENİZ'DEN DANSÖZLÜ HALAYLI SEZON FİNALİ!..

ÖZCAN DENİZ'DEN DANSÖZLÜ HALAYLI SEZON FİNALİ!..

Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük'ün paylaştığı, "Kaderimin Yazıldığı Gün" dizisi dün akşam sezon finali yaptı. Akşam saatlerinde Ortaköy'de bir mekanda başlayan eğlence gece 02.00'ye kadar sürdü. Oyunculuğa ve yönetmenliğe ağırlık verince sahnelere ara veren Deniz, sezon finalinde adeta arkadaşlarına konser verdi.

Tüm ekibin kendisine eşlik etmesi ile iyice coşan Özcan Deniz geceyi halay çekerek bitirdi. Mekandan ilk ayrılan isimde olan Deniz, "Söylenecek pek birşey yok arkadaşlar. 34 haftanın yorgunluğunu attık, şimdide eve gidiyoruz" diyerek ağabeyi ile  ayrıldı. Eğlenceye sürpriz şekilde çağrılan üç dansöz de masalara çıkarak dansları ile dizi ekibini adeta coşturdu 

Balayı tatili başlıyor!

Dizinin başrol oyuncularından Hatice Şendil de mekandan eşi Burak Sağyaşar'la ayrıldı. Sade ve siyah kıyafeti ile dikkat çeken başarılı oyuncu, "Hepinize beklediğiniz için teşekkür ederiz. Yorucu bir sezon geçti ancak tatile çıktık. Balayı tadında bir yurtdışı tatili yapacağız" dedi. Burak Sağyaşar ise, "Güzel bir tatil planımız var ancak ülkemiz en güzel yer. Yine belirli bir kısmını burada geçireceğiz" diye konuştu.

Hatice yoksa hamile mi?

İkili bir Arap hayranının fotoğraf çektirme isteğini de kırmayarak araçları ile oradan ayrıldı. 1 aylık evli olan Hatice Şendil'in şişkin halleri objektiflerden kaçmazken, acaba hamile mi? sorularını akıllara getirdi.

Bunlar kim?

Dizinin usta oyuncusu Metin Çekmez ise gece çıkışında ayakta durmakta güçlük çekti. Eğlencede alkolü fazla kaçıran usta oyuncuyu ekipten iki kişi koluna girerek aracına kadar götürdü. Gazetecilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan oyuncu yanındakilere, "Burada neler oluyor böyle, bunlar kim?" diye sorarak oradan ayrıldı

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13