UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ ÖZEL! KEREM BÜRSİN İLE FAHRİYE'NİN BULUŞMASINDA KRİZ ÇIKTI!..

UÇANKUŞ ÖZEL! KEREM BÜRSİN İLE FAHRİYE'NİN BULUŞMASINDA KRİZ ÇIKTI!..

UÇANKUŞ ÖZEL! KEREM BÜRSİN İLE FAHRİYE'NİN BULUŞMASINDA KRİZ ÇIKTI!..

Aşk - ı Memnu ve Fatmagül'in Suçu Ne dizilerinin yönetmeni Hilal Saral'ın ilk sinema filmi Hüzünden Öte'nin hazırlıkları sürüyor. Kore yapımı "More Than Blue" filminden uyarlanan projede Fahriye Evcen ile Kerem Bürsin'in buluşacağı gündeme gelmişti. Ancak Kerem Bürsin ile yönetmen Hilal Saral arasında kriz çıktığı iddiası gündeme geldi. Hilal Saral ise bu söylentiyi "Kerem Bürsin'le aramızda kriz çıktığı haberi asılsızdır" diyerek yalanlasa da yakışıklı oyuncunun filmin kadrosunda olmadığı ortaya çıktı. Yapımcı Şükrü Avşar, "Kerem Bürsin'le zamanlamamız uymadı" dedi.

Teksas tatilinden çok özel fotoğraf

Başrolünü Şükrü Özyıldız'la paylaştığı Şeref Meselesi dizisi 26. bölümde final yapan Kerem Bürsin, Hilal Saral'ın filmi için anlaşamayınca Teksas'a tatil gitti. Spor yaparak form tutmaya devam eden yakışıklı oyuncu, kamyon lastikleriyle yaptığı antrenmandan görüntü paylaştı.

Fahriye revizyon istedi

Daha önce eski sevgilisi Özcan Deniz'in yönettiği Evim Sensin isimli Kore uyarlaması filmde de rol alan Fahriye Evcen ise Hüzünden Öte projesinin senaryosunda çok fazla acıtasyon olduğu için değişiklik yapılmasını önerdi. Yapımcı Şükrü Avşar da aynı fikirde olunca senarist Melek Gençoğlu, senaryoda revizyon yaptı. Fahriye Evcen, çıkan son senaryoyu beğendi. Ancak Amerika'ya gitme planları olan Evcen, henüz role "Evet" dedi. Projenin ertelenmesi gündemde...

 

BİRSEN ALTUNTAŞ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkerem bürsin  hilal saral  fahriye evcen