UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEMET AKALIN-HANDE YENER KAPIŞMASINDA SON RAUND! AYNI GÜN AYNI ŞEHİRDE KONSER VEREN İKİ ÜNLÜ İSMİN REKABETİNDE KAZANAN KİM OLDU?

DEMET AKALIN-HANDE YENER KAPIŞMASINDA SON RAUND! AYNI GÜN AYNI ŞEHİRDE KONSER VEREN İKİ ÜNLÜ İSMİN REKABETİNDE KAZANAN KİM OLDU?

DEMET AKALIN-HANDE YENER KAPIŞMASINDA SON RAUND! AYNI GÜN AYNI ŞEHİRDE KONSER VEREN İKİ ÜNLÜ İSMİN REKABETİNDE KAZANAN KİM OLDU?

Pop müziğin iki ünlü kadını Demet Akalın ile Hande Yener'in rekabeti dün gece Bodrum'da renkli bir tablo yarattı. Yaz başında aralarında "En çok konseri ben vereceğim" polemiği yaşayan iki popçu karşılıklı mekanlarda sahne aldı. Yener'in mi yoksa Akalın'ın mı daha çok seyirci toplayacağı merak konusuydu.

Hande'ye 2500 seyirci

Hande Yener, Bodrum’un meşhur gece kulüplerinden Pasha’da hayranlarıyla buluştu. Gece saat 23.00’te açılan kulüp, saat 01.30’da müşterilerine kapıları kapattı. Bilet almak için gece kulübünün önüne gelenler uzun kuyruklar oluşturdu. Biletler bitince birçok Hande Yener hayranı kapıda kaldı.

Saat 02.00’de sahne alan Yener ise kalabalığı görünce, "bugün coşmaya hazır mısınız? Çok güzel bir kalabalık var" diyerek ‘Bodrum’ isimli şarkısıyla konsere başladı. Eski ve yeni albümünden şarkılar seslendiren Yener’e oğlu DJ Çağan Kulaçoğlu eşlik etti. Gece kulübünü dolduran vatandaşlar, Hande Yener’in fotoğrafını çekmek için birbirleriyle yarıştı. 3 saat boyunca sahnede kalan Yener’i yaklaşık 2 bin 500 kişi izledi. Yener'in kişi başaı konser giriş ücrerti 70 TL'ydi. Çoğunlukla hareketli parçalara yer veren Yener, zaman zaman da duygusal şarkılarını seslendirdi.

Ben değil, Demet Akalın benimle rekabet ediyor

Yener, yeni evinin hayırlı olmasını dileyen gazetecilerin, "Demet Akalın’la komşu olmuşsunuz" demesi üzerine, "Ben rezidanstayım, komşularım başka, futbolcular ve Fatih Terim komşularım benim. Demet Akalın’a bol şans diliyorum sahnesinde. Benim hiçbir zaman yok rekabetim, Demet Akalın’ın var” açıklamasıyla dikkat çekti.

Demet'e 2 bin kişi gitti

Demet Akalın dört gündür ardı ardına verdiği konserler serisinin son durağında Bodrum Gümbet Posh Club'da sahne aldı. Mekanın yer aldığı sokakta saatler öncesinden izdihama neden olan Demet Akalın instagram heseabından sahne öncesi kalabalığı paylaştı. Mekanı dolduran seyircisine 2 saate yakın süren sahne şovuyla unutulmaz bir gece yaşatan dünden bugüne hit olmuş şarkılarını seslendiren Demet Akalın, kendisini dinlemeye gelenlere bir de sürpriz yaparak önümüzdeki hafta çıkacak olan yeni albümü 'Pırlanta' dan şarkılar seslendirdi. 2 bin kişinin izlediği konserin giriş fiyatı kişi başı 80 TL'ydi.

Ahmet Murat Doğuşlu

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhande yener  demet akalın