UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENERBAHÇE'DE AYRILIK VAR! OYUNCUYLA YOLLAR AYRILDI!..

FENERBAHÇE'DE AYRILIK VAR! OYUNCUYLA YOLLAR AYRILDI!..

FENERBAHÇE'DE AYRILIK VAR! OYUNCUYLA YOLLAR AYRILDI!..

Fenerbahçe'deki sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki kaleci Mert Günok'un sarı lacivertli ekipteki geleceği hakkında menajerinden önemli bir açıklama geldi.

Milli kalecinin menajeri Batur Alıparmak A Spor'a yaptığı açıklama, "Fenerbahçe, Mert Günok ile sözleşme yenilemeyecek. Kulüp bize Mert Günok ile devam etmeyeceklerini söyledi. Mert tüm tekliflere açık" ifadelerini kullandı.

Mert Günok da doğruladı

Öte yandan Mert Günok da kendisine ait Twitter hesabından yaptığı açıklama ile Fenerbahçe'den ayrılacağını doğruladı.

Sosyal paylaşım sitesi "Twitter"daki hesabından açıklamada bulunan Mert Günok, "Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından menajerime, benimle yola devam edilmeyeceği ve başka kulüplerle artık görüşebileceğimiz sözlü olarak beyan edilmiştir" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli kulübün, geride kalan sezonun başı haricinde, bugüne kadar kendisiyle hiçbir transfer görüşmesi yapmadığını aktaran Mert, "Daha açık söylemek gerekirse, sözleşmemin bitiş gününden itibaren, bu 2 hafta içerisinde ne bir para mevzusu, ne de oynama garantisi isteme gibi bir görüşmemiz olmamıştır. Benimle ilgili yaşanan bilgi kirliliğine bu yazı ile son vermek istiyorum. Bu güne kadar bana emeği geçen bütün hocalarıma ve çalışanlara teşekkür ediyorum" görüşlerini paylaştı.

Mert'in kulübe ise teşekkür etmemesi ilgi çekti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmert günok  fenerbahçe