UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAYRANLAR ARTIK SANATÇILARDAN İMZALI FOTOĞRAF DEĞİL SELFİE İSTİYOR!..

HAYRANLAR ARTIK SANATÇILARDAN İMZALI FOTOĞRAF DEĞİL SELFİE İSTİYOR!..

HAYRANLAR ARTIK SANATÇILARDAN İMZALI FOTOĞRAF DEĞİL SELFİE İSTİYOR!..

Sosyal medyada dolaşırken, bir arkadaşınızın ünlü bir isimle fotoğrafını görmek artık çok olağan. Sanatçıdan küçük bir kâğıda alınan imzanın dönemi çoktan kapandı. Artık devir ‘ünlüyle selfie’ devri

Sanatçı ya da sporcu… Hayatımızın renklerindendir. Örnek alırız onları. Sanatçıysa onlar gibi şarkı söylemeye, onlar gibi giyinmeye, onlar gibi tarz belirlemeye; sporcuysa onlar gibi olmaya çalışırız. Onların olduğu gazete kupürlerini biriktirir, televizyonlardaki programları kayıt altına alırız. Ailemizden biri haline çoktan gelmiştir bile. Hele de televizyonlarda hayranlıkla izlediğimiz isimlerle bir gün olup da karşılaşmışsak, mutlaka bir hatırası olsun isteriz. O hatırayı en güvenli yerde, yıllarca saklarız. Bir parçamız olur o efsane an…

 

TEKNOLOJİ ÜNLÜYE YAKLAŞTIRDI

Tabii hayranlık hikâyeleri de döneme göre değişiyor. Eski zamanlarda hemen her sanatçı ya da sporcu, yanlarında hayranları için imzalı fotoğrafını taşırdı. Sonra fotoğraf rafa kalktı ve hayranlar küçük kâğıtlar uzattı hayranlık duydukları isimlerin ellerine. Tabii teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayranların talepleri de daha kanlı canlı olmaya başladı. Artık selfie ile hayranlık duyulan isimlerle bir anı hikâyesi oluşturabiliyoruz. Bu anların oluşmasında, ünlüye ulaşmadaki kolaylıkların da altını çizmekte fayda var.

iMZALI FOTOĞRAF RAFA KALKTI

Günümüzde yolda, alışveriş merkezinde ya da cafelerde rastladığı ünlüye ‘Bir imzanızı alabilir miyim’ diye soran hayranların yerini ‘Bir selfie çektirelim mi’ teklifinde bulunan sosyal medya meraklıları sardı. Üstelik evlerine gelen misafirlere Tarkan’dan, Ajda Pekkan’dan ya da Sezen Aksu’dan aldığı imzalı fotoğrafı tek tek göstermek yerine çektiği selfie’yi Facebook ya da Instagram’a yükleyerek anında reaksiyon alabiliyorlar.

AYNI MEKANDA OLMANIN KARİZMASI

Devir hız devri ve hayranlık algısı da bu hıza ayak uydurarak dönüşümden geçiyor. Öyle ki artık ‘Bakın ben ünlülerle aynı mekânda takılıyorum, birlikte fotoğraf çektiriyoruz’ diyebilmenin karizmasına sığınanlar çepeçevre etrafımızı sardı. Çok uzağa gitmeye gerek yok, Facebook’unuzu açtığınızda mutlaka siz de onlardan biriyle karşılaşabilirsiniz!

BUGÜN

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERünlüler  selfie