UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEDAT PEKER'DEN SÜMER TİLMAÇ'IN VEFATINA GAZETE İLANIYLA AÇIKLAMA!..

SEDAT PEKER'DEN SÜMER TİLMAÇ'IN VEFATINA GAZETE İLANIYLA AÇIKLAMA!..

SEDAT PEKER'DEN SÜMER TİLMAÇ'IN VEFATINA GAZETE İLANIYLA AÇIKLAMA!..

Sedat Peker, usta oyuncu Sümer Tilmaç'ın kendi düğününde kalp krizi geçirmesi sonucu vefat etmesinin ardından gazete ilanıyla açıklamada bulundu.

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Sümer Tilmaç'ın kendi düğününde kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybetmesinin ardından Sedat Peker gazete ilanıyla açıklamada bulundu. Kendi düğününde kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybeden ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Sümer Tilmaç hakkında çıkan bazı söylemlere ilişkin açıklamalarda bulunan Sedat Peker gazetelere ilan verdi.

Sedat Peker'den Sümer Tilmaç mesajı!

Sedat Peker gazete ilanında şu ifadelere yer verdi: “Saygıdeğer dostum Sümer Tilmaç ağabeyim, düğünüme gelerek beni onurlandırmıştır. Düğün esnasında geçirdiği kalp krizine, düğünümüzde bulunan doktor davetliler tarafından müdahale edilerek kendisi en yakın hastaneye ulaştırılmıştır. Düğüne ulaşan vefat haberinden sonra düğün müziği sonlandırılmış, gelen davetlilerle vedalaşılıp, hepsi yolcu edildikten sonra da değerli din hocalarıyla beraber Sümer ağabeyin bulunduğu hastaneye giderek kendisinin ruhuna dualar ettik. Ayrıca da yetkililerden bilgi aldık. Daha sonrasında ise saygıdeğer aile üyeleri ile görüşüp, üzüntülerini tüm kalbimizle paylaştığımızı belirterek her zaman kendilerinin bir kardeşi gibi yanlarında olacağımızı söyledik.

Sümer ağabeye Yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Yüce Allah inşallah dualarımızı kabul eylesin.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsedat peker  sümer tilmaç