UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENERBAHÇE'NİN YENİ YILDIZI SİMON KJAER İLK AÇIKLAMASINI YAPTI!..

FENERBAHÇE'NİN YENİ YILDIZI SİMON KJAER İLK AÇIKLAMASINI YAPTI!..

FENERBAHÇE'NİN YENİ YILDIZI SİMON KJAER İLK AÇIKLAMASINI YAPTI!..

"İstanbul'a ilk kez geliyorum"

Fenerbahçe'nin transfer için bugün İstanbul'a getireceği Fransa'nın Lille takımında oynayan Danimarkalı milli ön libero Simon Kjaer ilk açıklamasını Kopenhag'da Milliyet'e yaptı.

Danimarka'nın önceki gece kendi sahasında 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Sırbistan'ı 2-0 yendiği karşılaşmada 90 dakika forma giyen ve 50.  Milli maçını oynayan Kjaer, maç sonrası Milliyet'e heyecanlı olduğunu söyledi.

İstanbul'a ilk kez geleceğini söyleyen Kjaer, Türk futbolunu fazla tanımadığını fakat Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa'daki başarılarını devamlı takip ettiğini belirtti.

Wolfsburg'dan eski takım arkadaşı Diego'nun Fenerbahçe'de oynadığına vurgu yapan ünlü yıldız Kjaer, Fenerbahçe'nin kulübüyle anlaştığını bizden duyunca bunun kendisi için yeni bir bilgi olduğunu ve son iki gündür Sırbistan maçı nedeniyle menajeriyle konuşmadığını ima etti.

Stoperde görev yapan Kjaer, Fenerbahçe kulübünü ve İstanbul'u gördükten sonra ailesinin rahat edeceği ortamın olmasına kanaat getirmesi durumunda sözleşme imzalamada bir sıkıntı olmayacağını ifade etti.

Milliyet

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfenerbahçe  kjaer  transfer