UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSİM EŞİNİ Mİ ALDATIYOR? EVLİ OLAN ÜNLÜ SUNUCUDAN ŞOK KAÇAMAK!..

ÜNLÜ İSİM EŞİNİ Mİ ALDATIYOR? EVLİ OLAN ÜNLÜ SUNUCUDAN ŞOK KAÇAMAK!..

ÜNLÜ İSİM EŞİNİ Mİ ALDATIYOR? EVLİ OLAN ÜNLÜ SUNUCUDAN ŞOK KAÇAMAK!..

Evli sunucu Murat Başoğlu, önceki akşam kendisinden yaşça küçük esmer bir güzelle objektiflere takıldı.  Sözcü'den Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre eski manken ve sunucu Murat Başoğlu, önceki akşam kendisinden yaşça küçük esmer bir güzelle objektiflere takıldı.

Sürekli yaptığı gizli saklı çapkınlıklar’dan dolayı eşi Hande Başoğlu ile boşanma kıyısından dönen ünlü sunucu, genç bayan arkadaşıyla Bebek Lucca’da Sözcü objektifine takıldı. 

Genç bayan arkadaşıyla yaklaşık 2 saat diz dize göz göze bir şekilde oturup içkisini yudumlayan Başoğlu’nun oldukça gergin olduğu gözlerden kaçmadı. Elinden puro’sunu hiç düşürmeyen Murat Başoğlu, arada bir genç bayan arkadaşına da kendi puro’sundan ikram ettiği görüldü.

Mekan kapısında gazetecilerin olduğunu fark eden Başoğlu, paniğe kapılıp önce genç bayan arkadaşını önden gönderip daha sonra kendisi mekandan ayrıldı. Murat Başoğlu ile yaklaşık iki saat oturan genç bayan, objektiflere yakalandığını fark edip “Beni niye çekiyorsunuz” diyerek başka bir mekana kendini attı. Girdiği mekanın tuvaletinden uzun bir süre çıkmayan genç bayanın elinden telefonu düşürmediği ve tuvalette ünlü sunucuyla telefon görüşmesi yaptığı iddia edildi.

Genç bayan uzun bir süre mekan dan çıkmayarak başka bir bayan arkadaşının yardımıyla mekandan çıktı. Genç bayan, kendisine yöneltilen sorular karşısında sesiz kalan kalmayı tercih etti. Kim olduğu merak konusu olan genç bayanla objektiflere takılan Murat Başoğlu’nun eşi Hande Başoğlu’nun bu fotoğraflardan sonra nasıl bir tepki göstereceği merak konusu oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMurat Başoğlu