UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VE MUTLU SON! İKİ YILDIR MUTLU BİR BİRLİKTELİK YAŞAYAN EROL KÖSE İLE FULDEN ÇETİNDOĞAN ÇİFTİ MURADINA ERDİ!..

VE MUTLU SON! İKİ YILDIR MUTLU BİR BİRLİKTELİK YAŞAYAN EROL KÖSE İLE FULDEN ÇETİNDOĞAN ÇİFTİ MURADINA ERDİ!..

VE MUTLU SON! İKİ YILDIR MUTLU BİR BİRLİKTELİK YAŞAYAN EROL KÖSE İLE FULDEN ÇETİNDOĞAN ÇİFTİ MURADINA ERDİ!..

Erol Köse, dün gece iki yıldır birlikte olduğu Türkçe öğretmeni Fulden Çetindoğan ile evlendi.

SuAda'da gerçekleşen nikahı Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar kıyarken Orhan Gencebay ve Uğur Dündar şahitlik görevlerini üstlendi.

Düğüne Orhan Gencebay, Sevim Emre, Nur Yerlitaş, İvana Sert, Nükhet Duru, Derya Tuna, Erkan Petekkaya, Nalan, Ferman Toprak, Fettah Can, Tarık Mengüç, Safiye Soyman-Faik, Seren Serengil, Sacit Aslan, Can Tanrıyar, Kenan Erçetingöz, Tayyar Işıksaçan, Burak Kut, Polat Yağcı, Samsun Demir, Muyap Üyeleri, Mustafa Topaloğlu, Atilla Taş, Hakan Peker, Hüsnü Şenlendirici, Tuğba Özerk, Cengiz İmren, Murat Yıldırım, Zeki Aköz gibi cemiyet ve sanat dünyasının seçkin simaları katıldı.

Gelinlik Angelina Jolie, Jesicca Parker, Jennifer Lopez gibi starların VIP Haute Coutere modacısı Zuhair Murad tarafından Paris’te özel olarak tasarlandı.

Damat Erol Köse’nin smokini ise Hakan Akkaya tarafından hediye edildi.Gelin’in yakın dostu İvana Sert ve Nur Yerlitaş yaptıkları açıklamada “Ruya gibi bir gelinlik olmuş, Lübnan asıllı ve Paris’te yaşayan Zuhair Murad gelinlik konusunda zirvedir. O yüzden biz dahi eleştiremedik, Fulden Hollywood starlarını kıskandırır” açıklamasını yaparken Erol Köse“Vallahi çok para idi ama Cem Hakko devreye girdi, başka gelinlik bakmadık gördük ve derhal almak istedikbu modeli ve Fulden’e özel dikildi” dedi.

Erol Köse’nin gelin Fulden Çetindoğan’a tamtur ve Trabzon işi altın setleri taktığı öğrenildi. İkili kısa süre önce nişanlanmıştı ve beraber “Fenjilyan” isimli kozmetik markasında  da işbirliği içindeler. 

Erol Köse “Çevrem geniş ya 4000 kişilik düğün yapacaktım ya da böyle mütavazi,ben ikinciyi seçtim ve çalıştığım değil ! Sadece sevdiğim ünlüleri çağırdım.” dedi. Gecenin sunuculuğunu Ahmet Selçuk İlkan üstlendi. Çift Erol Köse’nin TVem  programının devametmesi nedeni ile iki hafta sonra balayına sıcak diyarlara gidecekler. 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERErol Köse  Fulden Çetindoğan