UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FİNALE GÜNLER KALA BÜYÜK ÇEKİŞMENİN YAŞANDIĞI 'SURVIVOR ALL STAR'DA DÜN NELER OLDU, ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

FİNALE GÜNLER KALA BÜYÜK ÇEKİŞMENİN YAŞANDIĞI 'SURVIVOR ALL STAR'DA DÜN NELER OLDU, ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

FİNALE GÜNLER KALA BÜYÜK ÇEKİŞMENİN YAŞANDIĞI 'SURVIVOR ALL STAR'DA DÜN NELER OLDU, ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

TV8’in reyting rekortmeni yarışma programı Survivor All Star Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki müthiş mücadele sürüyor. 13 Haziran 2015 akşamı ekranlarımıza konuk Survivor All Star Ödül oyununda yarışmacılar oldukça zorlu bir parkurda yarıştı. Büyük mücadele ve heyecanın yaşandığı Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte ayrıntılar…

SURVIVOR ALL STAR 13 HAZİRAN ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler son olarak Anıl’ı konseyden uğurlamıştı. Anıl adaya ve hayallerine veda etti. Bu haftaki ilk ödül oyununa ilk kez Anıl’sız çıkan Ünlüler iyi bir performans sergiledi. Hatta farklı olarak öne geçtiler. Survivor All Star Cumartesi ödül oyununda müthiş çekişme sonucunda gönüllüler 10-7 kazandı.

GÖNÜLLÜLER GERİDEN GELDİ

13 Haziran 2015 akşamı yayınlanan Survivor All Star’da finale yaklaştıkça oyunlar zorlaşmaya devam ediyor. Oyunlar zorlaştıkça ödüller de büyüyor. Hem Gönüllüler hem de Ünlüler, müthiş ödül için nefesleri kesen mücadeleye girdiler. Ünlüler Gönüllüler karşısında 6-3 gibi çok farklı bir skorla öne geçmişti ki Ünlüler rehavete kapılmış olacak ki Gönüllüler karşısında direnemedi, sayı üstünlüğünü koruyamadı ve Gönüllüler durumu lehlerine çevirmeyi bir kez daha başardı. Önce 6-5’e taşıdı  ve farkı da bire indirdi. Ünlüler de oyun kazanmak için ellerinden geleni yaptı ve 7-5 öne geçti. Ama işte bu skordan sonra Gönüllüler’in geri dönüşü başladı ve durumu önce 9-7’ye taşıdı. Son oyunda da Gönüllüler başarılı performans sergileyerek, 10-7 öne geçti. Nefesleri kesen ödül oyununu ve ödülü Gönüllüler 10-7 kazanmayı bildi.

ÖDÜL NEYDİ?

Survivor All Star’da 13 Haziran ödül oyunu sonunda kazanan Gönüllüler açlıklarını giderdi. Gönüllüler hem Suşhi yedi hem de Jakuziye girip bi güzel keyif yaptılar.

Ünlüler kaybettikten sonra, Serenay "Ben kimseye bir şey söylemiyorum. Herkesin gücü bana yetiyor" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Hakan ve Serenay arasında oyun esnasında birbirlerine kızmış ve tartışmışlardı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsurvivor all star  ACUN ILICALI