UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MANKEN ÖZGE ULUSOY'DAN ANNELİK YORUMU!.. "EĞER ANNE OLURSAM!.."

ÜNLÜ MANKEN ÖZGE ULUSOY'DAN ANNELİK YORUMU!.. "EĞER ANNE OLURSAM!.."

ÜNLÜ MANKEN ÖZGE ULUSOY'DAN ANNELİK YORUMU!.. "EĞER ANNE OLURSAM!.."

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin davetlisi olarak gittikleri Kahramanmaraş'ta gazetecilerin sorularını yanıtlayan manken Özge Ulusoy, özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Mankenliğin hayatın sadece belirli bir döneminde yapıldığını belirten Ulusoy, anne olduktan sonra bu işin zorlaştığını belirterek, "Anne olursam sadece özel defilelere çıkarım" dedi. Ulusoy, "Aile kurmak, çocuk sahibi olmak çok güzel şey. Ondan sonra nasıl ilerletirim kariyerimi bilmiyorum. Belki podyumlarda daha az olurum televizyonlarda daha çok olurum ya da başka mesleklere geçebilirim. Ama anne olduktan sonra bu işin azalması normal bence. Anne olursam sadece özel defilelere çıkarım" dedi.

 "MANKENLİK GÖRÜNDÜĞÜ KADAR KOLAY DEĞİL"

Özge Ulusoy, manken olma hayali kuran genç kızlara da tavsiyelerde bulunarak, mutlaka aileleri ile birlikte hareket etmelerini önerdi:

"Anne ve babanın destek olması gerekiyor en azından. Ne yaptıklarını ailenin bilmesi gerekiyor. Ailenin de çocukları 'Nereye gidiyor? Ne yapıyor?' haberdar olması lazım. Bu arada tabii ki eğitimlerine devam etmeleri gerekiyor. Ben manken oldum okumaya gerek yok falan dememeleri lazım. Bir de çok disiplinli olmalarını tavsiye ediyorum. Mankenlik göründüğü kadar kolay değil. Kendinize iyi bakmanız, kendinize mesai harcamanız gerekiyor."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERözge ulusoy  manken