UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CAN TANRIYAR’IN İTİRAFLARLA DOLU GERÇEK BİR HİKAYE ANLATAN “YAKARIM CANINI” İSİMLİ KİTABI PİYASAYA ÇIKTI!..

CAN TANRIYAR’IN İTİRAFLARLA DOLU GERÇEK BİR HİKAYE ANLATAN “YAKARIM CANINI” İSİMLİ KİTABI PİYASAYA ÇIKTI!..

CAN TANRIYAR’IN İTİRAFLARLA DOLU GERÇEK BİR HİKAYE ANLATAN “YAKARIM CANINI” İSİMLİ KİTABI PİYASAYA ÇIKTI!..

“Suratımı tüküreceklerini bile bile, rahmetli eşimin vasiyetini yerine getirmek ve bu kitabı yazmak zorundaydım”

“Erkekler neden aldatır? ”, “ İhanetin kitabı olur mu? ‘’’Asıl acıyı çocuklar mı çeker yoksa anne baba mı?‘’ , ‘’Kadının dramı erkeğin yokluğu mudur yoksa başka bir kadının varlığı mı?’’

Tüm bu soruların ve daha fazlasının yanıtını bu kitapda bulacaksınız.

Can Tanrıyar’ın “Yakarım Canını” isimli kitabı piyasaya çıktı.

Tanrıyar, rahmetli olan eşi Şafak Tanrıyar’ın kendisine yazdığı mektupları derlediği ve yaşanan acı dolu olayların perde arkasını anlattığı kitabı için, ‘’Savunulacak hiçbir tarafı yok , keşke yaşamasaydım, yaşatmasaydım Öbür dünyadan bu dünyada bıraktığınız eşinize hesap sorabilir misiniz?.. Kalemi elinize alıp yazarsanız, günü geldiğinde  sadece o kalemin mürekkebiyle bile bu dünyada kalanı boğabilirsiniz. Ki “ahı”nı aldığım rahmetli eşim insaflı davranıp, sadece benim onu yaktığım kadar, yaktı canımı!  Yoksa bu itirafları yazamaz hale gelir, pişmanlığımı dile getirecek şansı bulamazdım. Çünkü hak etmiştim!” dedi.

Merhum Şafak Tanrıyar’ın ölmeden önce oğullarına vasiyeti olan kitapta kendi aile dramından yola çıkan Tanrıyar , günümüz ilişkilerine de örnek olacak tüm sıradışı olayları, ihaneti, yaşanan kavgaları ve çocukları ile yaşadığı acı dolu günleri tüm açık yürekliliği ile itiraf etti.

YAKARIM CANINI GERÇEK BİR HİKAYE GERÇEK BİR ŞARKI

Can Tanrıyar’ın ilk baskısı 20.000 adet basılan kitabı ile birlikte aynı anda  sözü ve müziğini yazdığı “Yakarım Canını” isimli single da Süperstar Ajda Pekkan’ın yorumlarıyla piyasaya çıktı.

Aynı zamanda  kitapla birlikte satışa sunulan single çok yakında DMC etiketiyle de tüm müzik marketlerdeki yerini alacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcan tanrıyar