UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HOLLYWOOD YILDIZLARI BUGÜN BEYAZPERDEDEKİ PERFORMANSLARIYLA DEĞİL, MODA VE YAŞAM STİLLERİYLE BİRBİRLERİNE RAKİP OLDULAR!..

HOLLYWOOD YILDIZLARI BUGÜN BEYAZPERDEDEKİ PERFORMANSLARIYLA DEĞİL, MODA VE YAŞAM STİLLERİYLE BİRBİRLERİNE RAKİP OLDULAR!..

HOLLYWOOD YILDIZLARI BUGÜN BEYAZPERDEDEKİ PERFORMANSLARIYLA DEĞİL, MODA VE YAŞAM STİLLERİYLE BİRBİRLERİNE RAKİP OLDULAR!..

Gwyneth Paltrow, Jessica Alba, Reese Witherspoon ve Blake Lively gibi Hollywood yıldızları bugün beyazperdedeki performansları ile değil, başarıya koşan moda ve yaşam stili markalarıyla birbirlerine rakip... Yıldızlar moda ve yaşam stili markalarıyla milyon dolarlık hacim yarattılar.

Bu alanda öncü olan Gwyneth Paltrow için her şey 2008 yılında, o dönemde Coldplay grubunun solisti eşi Chris Martin ile yaşadığı Londra'daki evinin mutfağında başlıyor her şey. Goop adını verdiği internet sitesinde Oscarlı oyuncu önce sevdiği yemek tariflerini, çıktığı seyahatleri, beğendiği mağazaları bir mektup şeklinde hayranlarıyla paylaşıyor. Bugün ise goop, sadece internet üzerinden alışveriş yapabileceğiniz bir siteden daha ötesi. Dönem dönem açılan geçici mağazalarıyla markalaşma yolunda ilerliyor. Öyle ki Paltrow önümüzdeki sene oyunculuğa ara verip markasına yönelmek istediğini açıklıyor röportajlarında...

'Yaşayan en seksi kadın' ilan edilen Jessica Alba, bu kez güzelliğiyle ya da oyunculuğuyla değil, milyar dolarlık kazanç elde ettiği Honest Company adlı websitesi ile dergilere kapak oluyor. Honest Company, Alba'nın anne olduktan sonra kurduğu, ilk başta tamamen bebek sağlığı ve bakımına yönelik güvenilir ürünler satışa sunan bir marka. Şimdi bebek kıyafetleri de satıyor ve bebek modasını belirleyen bol kazançlı dev bir şirkete dönüşüyor.

Oyuncu Reese Witherspoon'un ise yarattığı markanın adı Draper James. Büyükannesi Dorothea Draper ile büyükbabası William James Witherspoon'un isimlerinden oluşan markada, oyuncunun doğup büyüdüğü Nashville, Tennessee stiline dair her şeyi bulmak mümkün. Manolya küpelerden desenli elbiselere, renkli alışveriş çantalarından jean pantolonlara Güney zarafetini simgeleyen tüm ürünler, Witherspoon'un yarattığı marka tarafından tasarlanıp online satışa sunuluyor.

Gossip Girl dizisinin yıldızı Blake Lively,  şimdi Blake Lively'nin kurduğu Preserve markasında hayat buluyorlar. Özellikle genç tasarımcılara sırtını dayayan Preserve'de, sadece Lively'nin genç ve seksi stiline dair değil tüm hayran olduğunuz oyuncuların tarzına da sahip olabileceğiniz seçenekler sunuluyor. Yaz koleksiyonunda dikkat çeken yerlere uzanan elbiseler Angelina Jolie'den ilhamla 'Jolie elbise' adıyla satışa sunuluyor örneğin. Geçen aralık ayında oyuncu eşi Ryan Reynolds ile bir kız çocuğu sahibi olan Blake Lively kimi rakipleri gibi yeni annelik içgüdüleri ile bebek modasına da yön veriyor üstelik. Kendi tasarımını yaptığı kadın, erkek ve çocuk kıyafetlerini perakende sitesinde satmaya devam ediyor ve 27 yaşındaki oyuncu girişimci ruhuyla belki de gözünü Victoria Beckham'ın imparatorluğuna dikiyor. Özgün stilleriyle hayranı olduğumuz bu isimlerin kariyer yollarını modaya çevirmeleri ise bir rastlantı değil şüphesiz. Ne de olsa modaya dair her şey, bu yeni dönemde herkese kazandırmaya devam ediyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhollywood  yaşam  stil  marka