UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NİŞANTAŞI'NIN 'ABDİ'Sİ TÜRKBÜKÜ'NDE SİZLERLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR!..

NİŞANTAŞI'NIN 'ABDİ'Sİ TÜRKBÜKÜ'NDE SİZLERLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR!..

NİŞANTAŞI'NIN 'ABDİ'Sİ TÜRKBÜKÜ'NDE SİZLERLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR!..

Nişantaşı’nın ABDİ’ si Türkbükü’nde

Gerçek Mahalle Barı konseptini Nişantaşı'nda hayata geçiren Abdi,  Türkbükü'nde yazlık mekanını açtı

Kış aylarında Nişantaşı'nda özlenen Mahalle Barı ruhu konseptine imzasını atan Abdi, Türkbükü‘ nün samimi mekan anlayışına yeni bir soluk getiriyor.

Dekorasyonu Engin Özmen tarafından yapılan mekan mimari açıdan bile diğer yeme-içme rotalarından sıyrılarak sıra dışı bir dokunuşla kendini bambaşka bir lige taşımayı başarıyor.

Türkbükü’ nün yenisi Abdi sezon başında farkını kanıtlayarak beach ve restaurantı ile bu yazın favori mekanı olmaya aday bir atmosfer yarattı

Gündüzleri beach ve restaurant olarak işleyecek olan ABDİ, geç ve uzun öğle yemeklerini takip eden farklı tarzda yerli ve yabancı performanslarla beach eğlencesine devam edecek.  Akşamları ise 80 Kişilik oturma kapasiteli, denize sıfır konumuyla balıkçı restoranı olarak hizmet verecek.

alternatif eğlencenin yanında menü ve ambiansın sınırlarını zorlamak gibi bir arzunuz varsa ABDİ Türkbükü haftanın her günü hizmet veriyor.

Aradığınız sıcak ve samimi bir ortam, iyi müzik ve iyi hizmet ise “Abdi Türkbükü” size iyi gelecek.

Haftanın her günü canlı DJ Performanslarının yanında Cuma – Cumartesi günleri canlı müzik gruplarının sahne almasıyla Türkbükü gecelerinin ortak buluşma noktası haline gelecek.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERabdi  nişantaşı  türkbükü