UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SURVIVOR ALL STAR'DA KAFALARI KARIŞTIRAN KONU HAKKINDA ACUN ILICALI SON NOKTAYI KOYDU!..

SURVIVOR ALL STAR'DA KAFALARI KARIŞTIRAN KONU HAKKINDA ACUN ILICALI SON NOKTAYI KOYDU!..

SURVIVOR ALL STAR'DA KAFALARI KARIŞTIRAN KONU HAKKINDA ACUN ILICALI SON NOKTAYI KOYDU!..

Survivor'ın geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde ekrana yansıyan mangolar, sosyal medyada tartışmalara neden olmuştu. Instagram hesabı üzerinden sorulara cevap veren Acun Ilıcalı, yarışmanın dün akşamki bölümünde konuyu bir kez daha gündeme getirdi.

Ilıcalı "Ormanda mango bulmuşsunuz, onu da getirip yanınıza koymuşsunuz. Çekim açısından mango elma gibi görünmüş. Sosyal medya tartışmaya başlamış, adada elmanın ne işi var? Elma yok, elma ağacı yok nasıl olur diye düşündük. Sonradan mango olduğu ortaya çıktı." dedi.

Bu konuşmalar üzerine Hakan, "Ben onun mango olduğunu bilmeden aldım. Hafiften bir ısırdım. Olmamış... Sonra baktım çok güzel duruyor. Getireyim de başucumuza koyayım diye düşündüm. 15 gün durdu, baktım çürüdü. Böcekler gelmeye başladı. Tekrar attım ormana. Burada sadece hindistan cevizi var" açıklamasını yaptı.

Yarışmacıları ölüme aç bırakmadıklarını söyleyen Acuın Ilıcalı, hindistan cevizinin önemini anlattı."Bizim hiç bir zaman yarışmacılarımızı ölüme aç bırakalım da fenalaşıp, komalık olsunlar diye bir derdimiz olmadı. Survivor'ın mantığını anlamanızı istiyorum. Zaten doğa şartlarında belli bir besin elde edebiliyor insanlar. Herhangi bir 10 kişiyi ormana atsan, mutlaka bir şeyler bulurlar. Sizin de bu şekilde yaşamanız oyunlara bir güç getiriyor. Hindistan cevizi dediğiniz şey insanı öldürmeden oyuna atıyor. "

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSURVIVOR ALL STAR