UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BUGÜN KARNE GÜNÜ! BUGÜN ÖĞRENCİLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR GÜN! PEKİ ÜNLÜ İSİMLER KARNE HEYECANI YAŞAYAN ÇOCUKLARI İÇİN NELER ALDI?

BUGÜN KARNE GÜNÜ! BUGÜN ÖĞRENCİLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR GÜN! PEKİ ÜNLÜ İSİMLER KARNE HEYECANI YAŞAYAN ÇOCUKLARI İÇİN NELER ALDI?

BUGÜN KARNE GÜNÜ! BUGÜN ÖĞRENCİLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR GÜN! PEKİ ÜNLÜ İSİMLER KARNE HEYECANI YAŞAYAN ÇOCUKLARI İÇİN NELER ALDI?

Sanat ve cemiyet dünyasının ünlü anneleri, karne sevinci yaşayan çocukları için aldığı hediyeleri Cadde’yle paylaştı.

İş hayatındaki başarısının yanı sıra beş cocuk annesi olmasıyla da takdir toplayan Ayşe Kucuroğlu, karne hediyelerine başarı durumlarına göre karar vereceklerini söyledi:

“Çocuklarımın en büyük hayali, havuz ve deniz. Bütün bir yıl bunu istediler. Biz de onları en sevdikleri otel olan Hilton Dalaman Sarıgerme’ye götüreceğiz. Orada çok mutlu oldukları için şimdiden gün sayıyorlar. Bunun dışında da normalde akşam dokuz olan yatma saatlerini ona çekeceğiz. Yine başarı durumlarına göre iPad’lerine yeni oyunlar ekleme şansı vereceğiz.”

 ‘ÖDÜLLENDİRMEK DOĞRU DEĞİL’

Milli basketbolcu Kerem Gönlüm’ün eşi Elif Gönlüm, çocuklarına karne hediyesi almadığını söyledi:

“Çocuklarımızı karnelerini aldıktan sonra ödüllendirmek ya da cezalandırmak yanlış. Ben oğluma hediye almıyorum. Çünkü okulun ve eğitimin kendisi için yapacağı en önemli şey olduğu bilinci için uğraşıyorum. Yıl boyunca verdiği emekler ve okulda geçirdiği vakitlerin sabrı için sevdiği bir tatili hakettiğini düşünüyorum. Onun keyif alacağı aktivitelerden oluşan bir ortam yaratmaya özen gösteriyorum. Bu sene Kerem, ben ve çocuklar Kaliforniya’da tatil yapacağız. Disneyland, Universal Studios, Legoland ve Zoo gibi sevdiği yerlere güzel anılar biriktirmek için gideceğiz. Sonrasında da Çeşme’deki yazlık evimize geçeceğiz.“

İREM’E AYAKKABI ÖMER’E ÇANTA

İbrahim Kutluay’ın eşi Demet Kutluay, çocukları için ufak hediyeler seçtiklerini söyledi:

“Büyük hediyeler alma taraftarı değilim. İrem artık 10 yaşına giriyor ve Tenise çok meraklı. Bu yüzden yeni bir tenis çantasıyla tenis raketi alacağız. Onlar böyle hediyelerle mutlu oluyor. Ömer de bu sene birinci sınıfı bitiriyor. Babası gibi basketbol sevdalısı olduğu için hediyesi basketbol ayakkabısı olacak.”

 ‘YAMAN İÇİN MUTLUYUZ’

Mustafa Sandal’ın eşi Emina Sandal, büyük oğulları Yaman’a oyuncak aldıklarını söyledi:

“Yaman’ın ilk yıl sonu karnesinin heyecanını yaşıyoruz. Birinci sınıfı bitirdi ve onun adına çok mutluyuz. Biz de babasıyla birlikte karne hediyesi olarak çok istediği bir oyuncağı aldık. Onu ilk kucağıma aldığım günü hayal ediyorum da yıllar ne çabuk ve ne güzel geçmiş. Her baktığımda gözlerimin önünde büyüyen bir mucizeyi izliyorum...”

‘PAHALI HEDİYELER ALMAYI SEVMEM’

Ebru Şallı, 10 yaşındaki büyük oğlu Beren’e karne hediyesi olarak iPad kılıfı aldığını söyledi:

“Herkes gibi bizim de tatil planlarımız söz konusu ancak bu yıl Beren’in tenis kampı var. Tatilimizi de onun zamanına göre ayarlayacağız. Karne hediyesine gelince oğluma iPad kılıfı aldım. Beren, teknolojiye çok meraklı bir çocuk. Yeni bir kılıfa ihtiyacı da vardı. Çok pahalı hediyeler almayı sevmem. Zaten çocukların da öyle bir beklentisi yok, ufacık bir şeyle mutlu olabiliyorlar. Bu yüzden küçük hediyeler tercihim oluyor. Her şeyi rahatlıkla elde etmeleri onların gelişimi açısından doğru değil." 

Milliyet   

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERünlşüler  karne